Siirry sisältöön

Ole hyvä ja valitse kauppa nähdäksesi tuotteen hinnan.

Kaikki kaupat >>
Vertailu on tyhjä
Muistilistasi on tyhjä

Osastot 

 

Kodin sisustaminen


Meiltä löydät kaikki pintamateriaalit kerralla: parketit, laminaatit, seinä- ja lattialaatat, tapetit, maalit, tekstiilit ja kaikki tarvikkeet pintaremonttia varten. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua oikean tuotteen valinnassa.

 

Valaistus


Tule tutustumaan runsaaseen sisä- ja ulkovalaisinten mallistoomme. Meiltä saat myös sähkötarvikkeet, lamput ja paristot.

   

Keittiöt


Myymälässämme on esillä useita Petra-keittiön malleja, joista saat ideoita oman keittiösi ratkaisuihin. Ammattitaitoinen keittiömyyjämme suunnittelee juuri sinun tarpeidesi mukaisen keittiön.

   

Säilytys ja kodin tarvikkeet


Tarjoamme kalusteratkaisut vaatehuoneeseen ja varastoon sekä laajan valikoiman tuotteita siivoukseen ja säilytykseen. Myyjämme auttavat sinua löytämään makusi mukaiset materiaalit ja värit sekä toimivimmat säilytysratkaisut.

   

Kylpyhuone

Laajasta valikoimistamme löydät kylpyhuone- ja suihkukalusteet, ammeet ja poreammeet, kylpyhuoneen ja WC:n posliinikalusteet sekä hanat. Tarvittaessa saat kauttamme sisustussuunnittelijan palvelut, asennuspalvelun ja rahoituksen.


   

Sauna

Tule tutustumaan saunaratkaisuihin näyttelyosastollemme. Meiltä saat saunan vaikka kokonaispakettina tai tarvitsemasi tuotteet ja tarvikkeet.

   

Takat, uunit

K-raudassa on valikoimaa valitessasi tulisijaa kotiisi. Meiltä löydät leivinuunit, kamiinat, avotakat, varaavat takat ja kevyttakat. Kysy myös asennuspalvelua.

   

Työkalut ja pienrauta


Työvälineosastoltamme löydät kattavan valikoiman käsi-, sähkö- ja paineilmatyökaluja, tarvikevalikoimaa unohtamatta.  

Rakentaminen ja LVI

Laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydät johtavien tavarantoimittajien tuotteita. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään projektinne eri vaiheissa.  

Piha ja puutarha

Piha- ja puutarhaosastomme on auki ympäri vuoden. Meiltä löydät tarvitsemasi niin parvekkeelle kuin suurempaan puutarhaan.

   

Talomyynti

Valikoimassamme on satoja erityyppisiä talopakettivaihtoehtoja ja vapaa-ajan asuntoja, joista voit suunnitella ja toteuttaa uuden kotisi, joko sellaisenaan tai muunneltuna. Kuuntelemme toiveesi ja vastaamme niihin talorakentamisen ja talosuunnittelun asiantuntemuksella.

   

Noutomyymälä

Noutomyymälässämme on kattava tuotevalikoima mm. puutavaraa, perustustarvikkeita, laasteja, rakennuslevyjä, bitumikatteita ja rakennuseristeitä. Noutomyymälästämme saat tavarat kätevästi suoraan peräkärryyn tai autoon. Noutomyyjämme auttavat sinua tavaran lastaamisessa ja tekevät tositteen kassalla maksua tai tilimyyntiä varten.