Siirry sisältöön

Ole hyvä ja valitse kauppa nähdäksesi tuotteen hinnan.

Kaikki kaupat >>
Vertailu on tyhjä
Muistilistasi on tyhjä
  • Rautakauppa

Valitettavasti hakemaasi tuoteryhmää ei juuri nyt löytynyt. Tästä palvelun etusivulle (=http://www.k-rauta.fi/Pages/Default.aspx)

5- SAKARAINEN PYYKKINARUTELINE

Tumman harmaa 5-sakarainen pyykkinaruteline pihalle. 59 m narua. Laadukas kotimainen.

5-PAIKKAINEN POLKUPYÖRÄTELINE

Vihreä polkupyöräteli viidelle polkupyrälle. Laadukas kotimainen.

AMMATTITASOTIKAS 6-ASKELMAINEN TIKLI

Kotimainen ammattikäyttäjän A-tikas on ergonominen ja kestävällä liitostekniikalla valmistettu. Metallisilla rajoittimilla sekä kestävällä työkalukotelolla. Tukijalat (lisävaruste) lisäämällä täyttää myös Vna 205/2009.

AMMATTITASOTIKAS AT4, 4-ASKELMAINEN TIKLI

Kestävä ja kotimainen ammattikäyttöön. Sivuprofiileiden ergonominen muotoilu ja anodisointi, kestävä liitostekniikka ja työkalukotelo. Tasokorkeus 95,5 cm, paino 6,8 kg.

AMMATTITASOTIKAS AT8, 8-ASKELMAINEN TIKLI

Kestävä ja kotimainen tasotikas ammattikäyttöön. Sivuprofiileiden ergonominen muotoilu ja anodisointi, kestävä liitostekniikka ja työkalukotelo. Tasokorkeus 196,5 cm, paino 11,6 kg.

AMMATTITASOTIKAS ATJ6, 6-ASKELMAINEN TIKLI

Kotimainen ammattikäyttäjän A-tikas on ergonominen ja kestävällä liitostekniikalla valmistettu. Varustettu tukijaloilla, metallisilla rajoittimilla sekä kestävällä työkalukotelolla.

ASENNUSTELINE TIKLI JUMBO 178

Nopea ja kevyt ammattikäyttäjän teline. Näppärä käyttää, kuljettaa ja korottaa (saatavana tuplasetti). HD 1004, telineluokka 3 (200 kg/m^2). Lukittavat 12,5 cm renkaat ja kiinteä vaneritaso alumiinikehällä.

HARJATELINE RUNKO KS 3-HARJAA

Cronvall harjateline kolmella laadukkaalla harjalla.

ILMASTOINTIPUTKEN HATTU KEKKILÄ

Alipainetta putkeen muodostava Ilmastointiputken hattu.

JALKASÄLEIKKÖ KUUMASINKITTY 300X800X25 MM

Cronvall jalkasäleikkö on laadukas puristeritilä kuumasinkitystä teräksestä. Tuote on pitkäikäinen ja kestää kovaa kulutusta.

JATKOTIKAS 3,7 M TIKLI

Kotimainen laadukas 2-osainen jatkotikas on kevyt ja kestävä käsitellä. Pituus 2,1 - 3,7 m, askelmia 7+7 kpl, paino 8,2 kg, tikkaan leveys 405/465 mm. Turvallisuutta lisäävät kumitulpat sekä leveä rakenne.

JATKOTIKAS 4,3 M TIKLI HOBBY

Kotimainen kevyt jatkotikas, 8+8-askelmainen. Kuljetuspituus 2,45 m. Voi käyttää myös yksittäistikkaana sekä A-tikkaana muuntosarjan avulla (muuntosarja lisähintaan). Max 150 kg.

JATKOTIKAS 5.5 M TIKLI

Kotimainen, 2-osainen, turvallinen VTT:n testaama laatutuote.

JATKOTIKAS 6.1 M TIKLI

Kotimainen laadukas 2-osainen jatkotikas on kestävä ja vakaa käyttää. Pituus 3,3 - 6,1 m, askelmia 11+11 kpl, paino 12,3 kg, tikkaan leveys 405/465mm. Turvallisuutta lisäävät kumitulpat sekä leveällä rakenne.

JATKOTIKAS 7.3 M TIKLI

Kestävä, 2-osainen jatkotikas, kotimainen laatutuote. Voidaan käyttää myös A-tikkaana tikasjalustan avulla (lisävaruste), 13-askelmaa. Luonnonkumitulpat. Täyttää EN131 vaatimukset.

JATKOTIKAS 8.5 M TIKLI

Kotimainen, laadukas 2-osainen jatkotikas on kestävä ja vakaa käyttää. Pituus 4,5 - 8,5 m, askelmia 15+15 kpl, paino 20,4 kg, tikkaan leveys 405/465 mm. Turvallisuutta lisäävät kumitulpat sekä leveä rakenne.

JATKOTIKAS FXA 3,4 M

Jatkotikas kotikäyttöön. 2 x 8 askelmaa. Paino 7,8 kg.

JATKOTIKAS FXA 5,0 M

Jatkotikas kotikäyttöön. 2 x 11 askelmaa. Paino 11,6 kg.

JÄTEASTIA 140LTR RUSKEA JÄKKI

Ergonominen kansi ja vetokahvat. Vahvistettu nostokaulus. Sarjanumeroitu runko. Hiljaiset ja hyvin liikkuvat kumipyörät 2 kpl. Ruiskupuristettua polyeteeniä.

JÄTEASTIA 240LTR VIHREÄ JÄKKI 2-PYÖRÄLLÄ

Ergonominen kansi ja vetokahvat. Vahvistettu nostokaulus. Sarjanumeroitu runko. Hiljaiset ja hyvin liikkuvat kumipyörät 2 kpl. Ruiskupuristettua polyeteeniä.

JÄTEASTIA L&T ERGOBIN 660 L ANTR

Helppokäyttöinen, tyylikäs ja turvallinen jäteastia kohteisiin, joissa tarvitaan suurta ja käytännöllistä jäteastiaa. Vastaa suomalaisia työturvallisuus- ja käyttövaatimuksia.

JÄTEASTIA L&T JÄKKI 140 L ANTR

Tyylikäs ja kestävä jäteastia, jossa ergonominen kansi ja vetokahvat, vahvistettu nostokaulus, sarjanumeroitu runko ja hiljaiset ja hyvin liikkuvat kumipyörät (2 kpl). Tilavuus 140 l. Väri sopii seka/kaatopaikkajätteen keräykseen.

JÄTEASTIA L&T JÄKKI 240 L ANTR

Ruiskupuristettua polyeteeniä. Jäteastia suunniteltu koneellista tyhjennystä varten. Ergonominen kansi ja vetokahvat. Vahvistettu nostokaulus. Hiljaiset ja hyvin liikkuvat kumipyörät.

JÄTEASTIA UKM HELESI 140 L RUSKEA

Kierrätettävää polyeteenimuovia. Soveltuu koneelliseen tyhjennykseen. Erinomainen pakkasenkestävyys eikä haalistu auringonpaisteessa. 2 kpl 200 mm pyörät.

JÄTEASTIA UKM HELESI 140L HARM

Pakkasta, lämpöä ja UV-säteilyä kestävää polyeteeni-muovia (PE). Kestää toistuvia tyhjennyskertoja, erinoimainen koneelliseen tyhjennykseen. Helposti liikuteltava ja isot pyörät.

JÄTEASTIA UKM HELESI 240 L HARMAA

Pakkasta, lämpöä ja UV-säteilyä kestävää harmaata polyeteenimuovia (PE). Kestää toistuvia tyhjennyskertoja, erinoimainen koneelliseen tyhjennykseen. Helposti liikuteltava, kaksi isoa pyörää. Kysy myös muita kokoja.

JÄTEASTIA UKM HELESI 240 L RUSKEA

Kierrätettävää polyeteenimuovia. Soveltuu koneelliseen tyhjennykseen. Erinomainen pakkasenkestävyys eikä haalistu auringonpaisteessa. 2 kpl 200 mm pyörät.

JÄTEASTIA UKM HELESI 240 L VIHREÄ

Kierrätettävää polyeteenimuovia. Soveltuu koneelliseen tyhjennykseen. Erinomainen pakkasenkestävyys eikä haalistu auringonpaisteessa. 2 kpl 200 mm pyörät.

JÄTEASTIA UKM JUUSO 660 L HARMAA

Teräskauluksella varustettu jäteastia, jossa neljä kääntyvää pyörää. Tilavuus 660 l. Pyörän koko 125 mm, kantavuus 100 kg/pyörä.

JÄTESÄKKIRULLA 200L MUSTA 750X1400X0.05

Jätesäkki 200 l, musta. Paksuus 0,05 mm. Rullassa 10 säkkiä.

JÄTESÄKKIRULLA L&T 150L 750X1150 10/R

Jätesäkki 150 l, musta. Paksuus 0,04 mm. Rullassa 10 säkkiä.

JÄTESÄKKIRULLA L&T 75L 650X1000

Jätesäkki 75 l, musta. Paksuus 0,04 mm. Rullassa 20 säkkiä.

KOMPOSTIKÄYMÄLÄ ECO

Hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopeasti, ja mahdollistaa myös kotitalousjätteen kompostoinnin.

KOMPOSTIKÄYMÄLÄ EKOLET

Kompostoi jätökset ja biojätteet ilman jälkikompostointia hyväksi mullan raaka-aineeksi puutarhaan. Käymälä ei vaadi jatkuvaa huoltoa, lokeron vaihto ja tyhjennys noin kerran vuodessa riittää. Tilavuus 700 l, josta nestesäiliötä 50 l.

KOMPOSTIMÖYHENNIN BIOLAN

Biolan Kompostimöyhentimen avulla kompostin sekoittaminen on vaivatonta. Möyhentimen pituus on 91 cm.

KOMPOSTIN MÖYHENNIN L&T

Kompostin sekoittamiseen ja möyhentämiseen. Valmistettu vahvasta metallista.

KOMPOSTOINTIAINE RADIVIT 700 G

Kotitalous- ja puutarhajätteiden kompostointiin sekä lehtikompostointiin. Sisältää kaiken kompostoinnissa tarvittavan: sienet, pieneliöt ja entsyymit. Sirotepullo.

KOMPOSTOIVA KUIVIKEKÄYMÄLÄ KEKKILÄ

Tyylikäs ja helppokäyttöinen kompostoiva käymälä. Patentoidun tyhjennysmekanismin ansiosta huolto ja tyhjennys on ergonomista ja helppoa. Kapasiteettia 2 x 80 l.

KOMPOSTORI THERMO 450L JELENIA PLAST

Tehty vankasta muovista. Säänkestävä ja helposti koottavissa ilman työvälineitä. Erikoismuotoilu helpottaa ilmankiertoa ja nopeuttaa kompostoitumista.

KOMPOSTORIN HOITOSETTI BIOLAN

Kompostorin hoitosetti sisältää työkalut kompostorin möyhentämiseen ja tyhjentämiseen. Väri on tummanharmaa. Sisältää kompostimöyhentimen, tyhjennysavustimen ja seinätelineen.

KOROTUSOSA KEKKILÄ 160 L 518096

Korotusosa Kekkilän puutarha- ja mökkikompostoriin. Korotusosan tilavuus 160 l.

KUIVAKÄYMÄLÄ EASYLETT BIOLAN

Saavikäymälästä moderni kuivakäymälä sisärakenteita rikkomatta.

KUIVIKEKÄYMÄLÄ EKOMATIC

Helppokäyttöinen, kestävä ja helposti puhdistettava kuivikekäymälä. Ei tarvitse vettä tai sähköä toimiakseen. Helppo asentaa.

KUUMASINKITTY JALKASÄLEIKKÖ 30 X 100 CM

Cronvall jalkasäleikkö on laadukas puristeritilä kuumasinkitystä teräksestä. Tuote on pitkäikäinen ja kestää kovaa kulutusta. Koko 300 x 1000 x 25 mm.

KUUMASINKITTY JALKASÄLEIKKÖ 30 X 120 CM

Cronvall jalkasäleikkö on laadukas puristeritilä kuumasinkitystä teräksestä. Tuote on pitkäikäinen ja kestää kovaa kulutusta. Koko 300 x 1200 x 25 mm.

LAITURITIKAS KPPR 4-ASK KAPEA ALUM

Runko kirkas, Ø 32 mm alumiiniputki. Tikas on 4-askelmainen, askelman leveys 40 mm.

LEHTIKOMPOSTIKEHIKKO 90X90X70CM MET.

Epoksoidusta metallilangasta valmistettu vihreä kehikko lehtien kompostointiin. Korkeus 70 cm.

LIPPUTANGON NARU UV-KÄSITELTY 5 MM X 22 M

UV-käsitelty lipputangon naru, paksuus 5 mm, soveltuu 6 - 12 m lipputankoon.

LIPPUTANGON NARU UV-KÄSITELTY 5 MM X 34 M

UV-käsitelty lipputangon naru, paksuus 5 mm, soveltuu 14 - 18 m lipputankoon.

LIPPUTANKO 12M NORDIC

Vahva lujitemuovista tehty 12 m lipputanko. Kilpimuotoinen laippa ja vahvemmat pultit takaavat paremman jalustan kestävyyden. Tanko soveltuu sekä yritys- että yksityisliputukseen, normaali kokoisia lippuja ja viirejä käytettäessä. Toimitukseen.

LIPPUTANKO 9M NORDIC

Vahva lujitemuovista tehty 9 m lipputanko.Kilpimuotoinen laippa ja vahvemmat pultit takaavat paremman jalustan kestävyyden. Tanko soveltuu sekä yritys- että yksityisliputukseen, normaali kokoisia lippuja ja viirejä käytettäessä. Toimitukseen.

LÄMPÖISTUIN KEKKILÄ

Kestävä ja lämmin istuin Kekkilä kuivakäymälöihin.

MAISEMAKOMPOSTORI KIVI HARMAAGRANIITTI

Katseet kestävä kompostori puutarhaan. Puutarha-, käymälä- ja keittiöjätteen kompostointiin.

MUUNTOSARJA JATKOTIKKAALLE TIKLI

Tikli muuntosarjalla jatkotikkaasta saa A-mallisen. Pakkauksen turvahihnaa käytetään rajoittimena. Vaakatukijalka lisää tikkaan tukevuutta ja turvallisuutta myös nojatikaskäytössä.

NIVELTIKAS TASOLLA FXA

Niveltikas kotikäyttöön. Tasokorkeus 97 cm, A-tikkaana 1,7 m. Paino 10,1 kg.

OMALIPPU, TANKO130CM+SUOMEN LIPPU+SEINÄP

Liputa vaikka joka päivä. Voit tarvittaessa ottaa lipun kätevästi mukaan esim. urheilutapahtumaan. Lipun koko 46 x 75 cm, tangon pituus 125 cm. Seinäkiinnike mukana.

PIKAKOMPOSTORI 220 ECO HARMAA

Keittiöjätteen ympärivuotiseen kompostointiin. Mitoitettu yhden perheen (1-6 henkeä) biojätteille.

PIKAKOMPOSTORI 550 HARMAA

Keittiöjätteen ympärivuotiseen kompostointiin taloyhtiöille, laitoksille ja useamman perheen yhteiskäyttöön.

PIKAKOMPOSTORI 550 VIHREÄ

Keittiöjätteen ympärivuotiseen kompostointiin taloyhtiöille, laitoksille ja useamman perheen yhteiskäyttöön.

PIKAKOMPOSTORI BIOLAN 220ECO VIHREÄ

Keittiöjätteen ympärivuotiseen kompostointiin. Mitoitettu yhden perheen (1 - 6 henkeä) biojätteille.

POHJAKORI PUUTARHAKOMPOSTORIIN BIOLAN

Alumiiniverkosta valmistettu pohjakori, joka estää jyrsijöiden pääsyn kompostiin. Pohjakorilla varustetussa kompostorissa voidaan kompostoida myös talousjätettä. Pohjakorin kautta hoituu myös kompostin ilmastointi.

POISTOILMAPUHALLIN BIOLAN MUSTA

Sähkökäyttöinen Poistoilmapuhallin on tarkoitettu tehostamaan kuivakäymälöiden ilmanvaihtoa.

POISTOILMAPUHALLIN BIOLAN VALKOINEN

Sähkökäyttöinen puhallin tehostamaan kuivakäymälöiden ilmanvaihtoa.

POLKUPYÖRÄTELINE, 5-PAIKKAINEN, SINKITTY

Runko allaskuumasinkitty Ø 32 mm, pyöränpidikkeet Ø 19 mm teräsputkea.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC HARMAA+RST

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Harmaa RAL 7016, täyttöluukku ruostumatonta terästä. Myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC PUNAINEN

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Punainen RAL 3001. Myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC ROSTERI

Suomalainen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu postilaatikko. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC RUSKEA

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Ruskea RAL 8017. Myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC SININEN

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Sininen RAL 5003. Myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC STRUKTUURIMUSTA

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Struktuurimusta, täyttöluukku rosteria. Saatavissa myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC STRUKTUURIMUSTA

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Struktuurimusta. Saatavissa myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC VALKOINEN

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Valkoinen RAL 9016. Myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC VIHREÄ

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Vihreä RAL 6005. Myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI CLASSIC VIINPUN

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikko. Viininpunainen RAL 3005. Myös useita muita värejä. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO BOBI GRANDE

Suomalainen, teräksestä valmistettu suuri ja tyylikäs postilaatikko. Harmaa. Myös useita muita värejä. Täyttöluukku ruostumatonta terästä. Täyttöaukko säädettävissä 0 - 8 cm. ABLOY lukko sarjoitettavissa kotiavaimelle.

POSTILAATIKKO BOBI GRANDE PUN.+RST ABLOY

Postilaatikko UV-suojatulla pulveripolttomaalilla maalattua kuumasinkittyä terästä. Luukku rosteria. Sarjoitettava Abloy-lukko.

POSTILAATIKKO BOBI GRANDE ROSTERI

Suomalainen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu suuri ja tyylikäs postilaatikko. Täyttöaukko säädettävissä 0 - 8 cm. ABLOY lukko sarjoitettavissa kotiavaimelle.

POSTILAATIKKO BOBI GRANDE STRMUST+RST AB

Postilaatikko UV-suojatulla pulveripolttomaalilla maalattua kuumasinkittyä terästä. Luukku rosteria. Sarjoitettava Abloy-lukko.

POSTILAATIKKO BOBI GRANDE VAL+RST

Suomalainen, teräksestä valmistettu. Täyttöaukko säädettävissä 0 - 8 cm. ABLOY -lukko, sarjoitettavissa. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan. Valkoinen RAL 9016. Saatavana myös muita värejä.

POSTILAATIKKO BOBI GRANDE VIHR+RST

Suomalainen, teräksestä valmistettu suuri postilaatikko. Vihreä. Täyttöluukku ruostumatonta terästä. Säädettävä täyttöaukko 0 - 8 cm. ABLOY lukko, sarjoitettavissa kotiavaimelle. Asennus seinään tai asennusjalustan avulla maahan.

POSTILAATIKKO STALA PL-2 HARMAA

Uusi moderni muotoilu. Silikoninen lukonsuojus. Olet saanut postia- ja ei mainoksia -ilmaisimet. Valmistusmateriaalina pural, jolla on erinomainen korroosionkestävyys.

POSTILAATIKKO STALA PL-2 VALKOINEN

Uusi moderni muotoilu. Silikoninen lukonsuojus, olet saanut postia- ja ei mainoksia ilmaisin. Valmistusmateriaalina pural, jolla on erinomainen korroosionkestävyys.

POSTILAATIKKO STALA PL-3 RUOSTUMATON

Ruostumatonta terästä. Sarjoitettava Abloy-lukko. Koko 325 x 250 x 480 mm.

POSTILAATIKKO STALA PL-3B MUSTA

Suosittu PL-3 postilaatikkomalli valkoisena. Sarjoitettava Abloy-lukko.

POSTILAATIKKO STALA PL-3W VALKOINEN

Suosittu PL-3 postilaatikkomalli mustana. Sarjoitettava Abloy-lukko.

POSTILAATIKKO STALA PL-4 RUOSTUMATON

Valmistettu joka sään kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Helppo avata ja tyhjentää. Voi asentaa rakennuksen seinään tai erilliseen jalustaan.

POSTILAATIKON JALKA BOBI ROUND 9005 STRUKTUURIMUSTA

Tyylikäs ja kestävä teräsputkesta valmistettu postilaatikon ympärille kiinnitettävä jalusta. Yhteensopiva kaikkien Bobi postilaatikoiden kanssa.

POSTILAATIKON JALKA BOBIROUND HARMAA

Tyylikäs ja kestävä teräsputkesta valmistettu postilaatikon ympärille kiinnitettävä jalusta. Yhteensopiva kaikkien Bobi postilaatikoiden kanssa.

POSTILAATIKON JALKA BOBIROUND PUNAINEN

Tyylikäs ja kestävä teräsputkesta valmistettu postilaatikon ympärille kiinnitettävä jalusta. Yhteensopiva kaikkien Bobi postilaatikoiden kanssa.

POSTILAATIKON JALKA BOBIROUND ROSTERI

Tyylikäs ja kestävä teräsputkesta valmistettu postilaatikon ympärille kiinnitettävä jalusta. Yhteensopiva kaikkien Bobi postilaatikoiden kanssa.

POSTILAATIKON JALKA BOBIROUND RUSKEA

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikon jalusta. Ruskea RAL 8017. Myös useita muita värejä. Sopii kaikkiin Bobi postilaatikoihin.

POSTILAATIKON JALKA BOBIROUND SININEN

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikon jalusta. Sininen RAL 5003. Myös useita muita värejä. Sopii kaikkiin Bobi postilaatikoihin.

POSTILAATIKON JALKA BOBIROUND SINKITTY

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikon jalusta. Sinkitty teräs. Myös useita värejä. Sopii kaikkiin Bobi postilaatikoihin.

POSTILAATIKON JALKA BOBIROUND VALKOINEN

Tyylikäs ja kestävä teräsputkesta valmistettu postilaatikon ympärille kiinnitettävä jalusta. Yhteensopiva kaikkien Bobi postilaatikoiden kanssa.

POSTILAATIKON JALKA BOBIROUND VIHREÄ

Suomalainen, teräksestä valmistettu postilaatikon jalusta. Vihreä RAL 6005. Myös useita muita värejä. Sopii kaikkiin Bobi postilaatikoihin.

Koko tuotevalikoima myymälästä
 

K-rauta.fi palvelussa näet valitsemasi kaupan tuotteet ja ajantasaiset hinnat, huomioithan, että osa tuotteista toimitusmyyntinä.
Koko 100 000 tuotteen valikoimamme on saatavissa kaupoistamme.

Meiltä saat luotettavasti ja ammattitaidolla apua suunnitteluun, kuljetukseen ja asennukseen.

Lue lisää