Siirry sisältöön

Ole hyvä ja valitse kauppa nähdäksesi tuotteen hinnan.

Kaikki kaupat >>
Vertailu on tyhjä
Muistilistasi on tyhjä

Telemic Oy:n Kodinturvaratkaisu -turvaa perheellesi ja kodillesi

Telemic Oy:n kodinturvaratkaisu tarjoaa asiakkaalle täydellisen turvaratkaisun tarvittaessa avaimet käteen –periaatteella. Toimitus sisältää tarvittavat laitteistot ja haluttaessa asennuksen sekä ISS:n hälytyskeskuspalvelut. Hälytyslaitteet voidaan myydä myös ilman palveluita asiakkaan omaan valvontaan.

Laitteet: Telemic HouseControl E+ tai Infinite Prime Asennus: ISS tai paikallinen kumppani Hälytyskeskus: ISS tai paikallinen kumppani

HouseControl E+ - Turvallinen koti yhdellä laitteella

HouseControl E+ antaa varmuuden siitä, että niin talo, irtaimisto kuin perheenjäsenetkin ovat turvassa joka tilanteessa. HouseControl E+ on aikaa ja vaivannäköä säästävä hankinta, sekä energiataloudellinen ratkaisu. HouseControl E+ vapauttaa omakoti- ja vapaa-ajan asujan monesta huolesta ja vähentää energiakustannuksia. HouseControl E+ on liitettävissä osaksi talotekniikkaa ja sillä voidaan tehdä erilaisia taloteknisiä ohjauksia, kuten magneettiventtiili tai turvapistorasiat.

Infinite Prime - langaton GSM hälytysjärjestelmä

Langaton Infinite Prime GSM -hälytysjärjestelmä on luotettava ja monipuolinen turvaratkaisu niin kotitalouksien kuin pienyritystenkin valvontaan. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla hälytykset voidaan ohjata suoraan valittuihin matkapuhelimiin tai hälytyskeskukseen. Taloteknisen ohjauslähdön ansiosta sähkölaitteiden langaton ohjaaminen ja mobiili etäkäyttö varmistavat kotisi turvan - missä tahansa oletkin. Järjestelmä lähettää kuittausviestin, jolla varmistetaan ohjausviestien perillemeno ja ajantasainen toimivuus.

Infinite Prime GSM -hälytysjärjestelmä on helppo asentaa ja ottaa käyttöön, koska se on esiohjelmoitu valmiiksi. Monipuolisen lisätarvikevalikoiman ansiosta voit laajentaa järjestelmää savu- ja kosteusilmaisimin. Edistyksellinen Infinite Prime -teknologia perustuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja uusiin innovaatioihin, joiden avulla luot turvallisen kotiympäristön.