Siirry sisältöön

Ole hyvä ja valitse kauppa nähdäksesi tuotteen hinnan.

Kaikki kaupat >>
Vertailu on tyhjä
Muistilistasi on tyhjä

Uusi Ekovillan levyeristekin tehtiin säästämään energiaa – valmistuksesta lähtien.

Uusien rakennusmääräysten tavoitteena on energian kulutuksen voimakas vähentäminen ja rakennusten aiheuttamien hiilidioksidipäästöjen pienentäminen. Oikealla eristevalinnalla energian kulutus oikeasti pienenee: 1. Asukkaalle se tuntuu parantuneena asumismukavuutena ja myös konkreettisena säästönä lämmityslaskussa. 2. Ilmastonmuutoksen ehkäisemisen kannalta kokonaisenergian säästöä syntyy myös eristeen valmistuksessa.

Tulevaisuudessa rakennukset ovat entistäkin energiatehokkaampia, jolloin energian kulutuksen pienentyessä valmistuksen aiheuttama päästökuorma suhteessa vain kasvaa. Paras keino säästää energiaa ja ympäristöä on valita eriste oikein. Ekovillan puukuitueristeet tehdään uusiutuvista raaka-aineista ja valmistus aiheuttaa vain murto-osan päästöjä moniin muihin eristeisiin verrattuna. Ekovilla vähentää kasvihuonekaasuja myös sitomalla hiiltä itseensä (hiilivarasto). Valitsemalla ekologisia rakennusmateriaaleja vaikutat parhaiten hiilijälkeesi.

Oikean Ekovilla-eristeen valinta omaan kotiin on nyt entistä helpompaa, sillä tuotevalikoima on laajentunut myös levyeristeisiin. Uutta Ekovillalevyä saa halutuimpina vahvuuksina tutusta rautakaupasta. Sieltä voi tilata myös Suomen suosituinta yläpohjaeristettä tai seinäeristeet valmiiksi asennettuna. Ekovillaa voi puhaltaa yläpohjaan itsekin vuokraamalla koneen rautakaupasta.