Siirry sisältöön

Ole hyvä ja valitse kauppa nähdäksesi tuotteen hinnan.

Kaikki kaupat >>
Vertailu on tyhjä
Muistilistasi on tyhjä

Liity postituslistalle

Liity postituslistallemme – saat sähköpostiisi ajankohtaisia tarjouksia tuotteistamme sekä hyödyllisiä vinkkejä sinua kiinnostavista aiheista!

Tilaa uutiskirje

Elfa Classic auttaa sinua kaikilla säilytyksen saroilla, erityisesti kun haluat yksilöllisen ratkaisun.

Elfan säilytysjärjestelmät ovat tehokkaita tilansäästäjiä ja toimivat kaikkialla. Komponenttien yhdistelmien lukematon määrä mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut.  Olipa kyseessä eteinen, makuuhuone, olohuone, autotalli tai lastenhuoneen järjestäminen – Elfa auttaa saavuttamaan parhaan tuloksen taistelussasi lisätilan saamiseksi.

Teräskomponentit ovat lujia ja vakaita. Ne kestävät vuosikymmeniä normaalissa käytössä ja koettelemuksissa. 10 vuoden takuu on todellinen laadun tae.

Järjestelmä on helppo ottaa mukaan muuttaessa, tai ehkäpä haluat jättää sen asunnon seuraavalle omistajalle? Kaikki arvostavat hyvää säilytysratkaisua joten se myös nostaa talosi arvoa.

 

Elfa Utility

Elfa utility  hlpottaa varastointia tiloissa, jotka yleensä jäävät ilman huomiota. Autotalli, siivouskomero, askarteluhuone, kaikki helposti muunnettavissahyvin toimiviksi varastointitiloiksi. Järjestelmä on täysin yhteensopiva muiden Elfa® classic-hyllyjärjestelmän osien, kuten kiskojen, kannattimien, lankahyllyjen jne. kanssa.

Sinun ei tarvitse olla jokapaikanhöylä saadaksesi itsellesi toimivan varastointitilan - sarjan nerokkaat osat on helppo asentaa.

Hyvin järjestelty, helposti käsillä ja laajennettavissa!

Valmistajan sivut

Elfan sivut

Esite

Tutustu Elfan säilytysjärjestelmiin

Lataa esite

Esite

Tutustu Elfa Utility säilytysjärjestelmään

Lataa esite