Siirry sisältöön

Ole hyvä ja valitse kauppa nähdäksesi tuotteen hinnan.

Kaikki kaupat >>
Vertailu on tyhjä
Muistilistasi on tyhjä

Oulussa Välivainion K-rauta avataan uudistettuna 

19.4.2012 8:00 
Välivainion K-rauta on käynyt läpi perusteellisen uudistuksen ja avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna.  K-rauta on täysin uudennäköinen, moderni ja tämän päivän asiakkaita palveleva rautakauppa. 
Asiakkaita hemmotellaan avajaisten merkeissä koko viikonlopun ajan tuntuvin tarjouksin. Kokonaisinvestointi uudistukseen on ollut noin 1 miljoonaa euroa.
Myymälään on rakennettu sisustamisen ja kalustamisen Design Center, joka pitää sisällään keittiö-, säilytystila- ja kylpyhuonenäyttelyt sekä saunasisustusnäyttelyt ja palvelupisteet. Värisuunnitteluun uutta tuo Tikkurilan väristudio, jossa voi valita värit erilaisissa valaistuksissa sekä sisälle että ulos. Sisustusmallistot ja -näyttelyt on uusittu täysin. Tilaa sisustamisen esillepanoille on varattu noin 7000 m2.
 
Työvälineosastolla tilaa ja uusia valikoimia on lisätty työasu- ja suojainkauppaan sekä kone- ja kiinnitinkauppaan. Myös puutarhakoneet ovat saaneet uuden miljöön, josta on helppo valita omiin tarkoituksiin parhaiten sopiva kone.
 
K-raudan noutopihalle rakennettiin syksyllä lisää tilaa noin 1500 m2 puutavarakaupalle, joka on kehittynyt voimakkaasti viime vuosina.
 
- Uudistus on tehty asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Tuotteiden sijoittelua on parannettu, mikä helpottaa omatoimista asiointia kaupassa. Lähtökohtana on ollut tarjota kokonaispalveluille parhaat mahdolliset lähtökohdat. Valttimme on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, uusimmat valikoimat ja esittelyt sekä aina edullinen hintataso, kertoo kauppias Markku Telin.
 
Suunnittelu- ja asennuspalvelu
Sisustus- ja kalustussuunnitelmia tekevät koulutetut sisustus- ja kalustesuunnittelijat rakentaja- ja remontoija-asiakkaille omissa suunnittelutiloissaan. Asennuspalvelua varten on oma toimisto, jossa voi rauhassa keskittyä remonttiaikataulun ja valintojen tekemiseen yhdessä asennuspalveluvastaavan kanssa.
 
Tehokkaat energiaratkaisut
Energiaratkaisujen esittelyä varten myymälään on rakennettu Energia Center, jossa kaikki energiaratkaisut ovat esillä ja helposti havainnollistettavissa. Energiaratkaisuja valmiiksi asennettuna suunnittelee kaupassa siihen koulutetut energiaosaajat. 
 
Välivainion K-rauta on toiminut nykyisissä tiloissa vuodesta 1990 lähtien. Kauppiaana vuodesta 2000 on toiminut Markku Telin. Hänen aikanaan kauppaa on uudistettu ja laajennettu kolmen vuoden välein ja myynti on kehittynyt viisinkertaiseksi. Vuosi sitten yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos, jolloin osakkaaksi tulivat myös lapset Tommi ja Tiina Telin.
 
Lisätietoja:
Kauppias Markku Telin, puh. 050 5956160