Cello-sisämaalit uudistuivat

Cello-sisämaalit uudistuivat

Tagit Maalaus Remontti

12.1.2016

Tutustu uudistuneisiin, Suomessa valmistettuihin Cello-sisämaaleihin! Sarjasta löydät oikean vaihtoehdon kaikkiin kodin tiloihin. Cello-sisämaalit ovat helmikuun Joutsenmerkki-tuote.

Sisämaalaaminen alkoi yhtäkkiä tuntua melko vaivattomalta ja maalausideat muotoutua – Cello-sisämaalien kuivumisaika on lyhyt, minkä lisäksi maalit ovat myös turvallisia ja hajustettomia!

Cello-sisämaalit ovat korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä vesiohenteisia akrylaattimaaleja. Liuotteettomat Cello-sisämaalit on valmistettu Suomessa. Cello Serra-, Decor-, Feel- ja Loft-sisämaaleille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus, Joutsenmerkki sekä Avainlipputunnus. Ne kuuluvat myös rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään. Merkeistä kerrotaan tämän artikkelin lopussa.

Cello-sisämaaleista löydät juuri oikean vaihtoehdon kodin kaikkiin maalausprojekteihin! Sävyvalikoimakin on todella kattava.
Cello-sisämaaleista löydät juuri oikean vaihtoehdon kodin kaikkiin maalausprojekteihin! Sävyvalikoimakin on todella kattava.

Serra – puolihimmeä remonttimaali

Cello Serra on puolihimmeä remonttimaali, joka soveltuu seinä- ja kattopintojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa, kuten eteisissä, keittiöissä, lastenhuoneissa ja porrashuoneissa. Erityisen hyvin se sopii kohteisiin joilta vaaditaan hyvää kulutuksen- ja pesunkestävyyttä.

Vesiohenteinen Cello Serra -akrylaattimaali on kevyesti levittyvä ja se jättää tasaisen, helposti puhtaana pidettävän puolihimmeän pinnan. Se kuivuu nopeasti: maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa kahden tunnin kuluttua maalaamisesta.

Decor – himmeä sisustusmaali

Himmeällä Cello Decor -sisustusmaalilla saavutat harmonisen lopputuloksen. Kodin tunnelmaa voi päivittää vuodenaikojen mukaan tai juhlia varten. Herkuttele vapaasti juuri niillä väreillä mistä pidät!

Cello Decor -sisustusmaali on helppokäyttöinen maali, joka jättää tasaisen ja himmeän pinnan. Cello Decor sopii erityisen hyvin olo- ja makuuhuoneiden seiniin ja kattoihin. Maalipinta kestää hyvin kulutusta, minkä ansiosta maali soveltuu myös esimerkiksi lastenhuoneiden seiniin.

Maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2 tunnin kuluttua maalaamisesta.

Feel – täyshimmeä sisustusmaali

Sisusta kotisi pinnat seinistä kattoon sametin pehmeästi. Cello Feel soveltuu sisäseinien ja -kattojen maalaukseen erityisesti olohuoneissa, makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa. Maalipinta kestää hyvin kulutusta ja sopii siksi myös esimerkiksi keittiöön.

Cello Feel -sisustusmaalilla maalaaminen on helppoa ja saat nopeasti valmista aikaan: maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa tunnin kuluttua maalaamisesta.

Loft-sisäkattomaali

Cello Loft on vesiohenteinen liuotteeton akrylaattimaali sisäkäyttöön. Se soveltuu erinomaisesti sisäkattomaaliksi ja seinien pohjamaaliksi kuivissa sisätiloissa. Se jättää tasaisen ja himmeän pinnan.

Vesiohenteisella Cello Loft -akrylaattimaalilla voit maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja. Cello Loftilla maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2 tunnin kuluttua maalaamisesta.

Qristal Aqua -kalustemaali

Cello Cristal Aqua on puolikiiltävä, kestävä vesiohenteinen kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön. Helposti levittyvällä maalilla voit maalata myös esimerkiksi ovia, ikkunanpuitteita, kaapistoja, listoja, paneeleja, kaiteita ja lämpöpattereita. Ulkotiloissa maali soveltuu esimerkiksi ikkunanpuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden maalaamiseen. Maali kestää hyvin kulutusta ja säävaihteluita eikä valu maalattaessa.

Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 14 tunnin kuluttua maalauksesta. Täysin kuivunut maalipinta on muutamassa vuorokaudessa.

Cristal Aqua Primer -tartuntapohjamaali

Cello Cristal Aqua Primer soveltuu tartuntapohjamaaliksi sisä- ja ulkotilojen puupinnoille sekä galvanoiduille metallipinnoille sisällä. Se on nopeasti kuivuva, vesiohenteinen tartuntapohjamaali, joka muodostaa tarttuvan ja pitävän pohjan pintamaalille.

Maalauskohteita ovat sisällä esimerkiksi ovet, ikkunanpuitteet, lämpöpatterit ja putkistot ja ulkona puiset ikkunanpuitteet ja ulkokalusteet. Maali sopii pohjamaaliksi myös pinnoille, joilta vaaditaan erityistä sileyttä ja kestävyyttä. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä.

Tutustu Cello-sisämaalioppaaseen

Lisätietoa Cello-maaleista sekä kätevät maalausohjeet löydät Cello-sisämaalioppaasta.

Mitä merkit tarkoittavat?

Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus:
Allergiatunnus on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Tunnuksen saanut tuote täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita. Allergiatunnus auttaa valitsemaan tuotteita, jotka eivät yleisesti ärsytä, herkistä ihoa tai aiheuta hengitystieoireita.

Joutsenmerkki:
Joutsenmerkki takaa, että tuotteen tai palvelun ympäristövaikutuksista on tehty perusteellinen arvio ja asiantuntijat ovat tarkastaneet myös laatu- ja terveysvaikutukset. Joutsenmerkin tavoitteena on edistää kestävää kehitystä, johon pyritään askel kerrallaan. Kriteereitä tiukennetaan asteittain ja ne ovat voimassa määräajan, yleensä kolmesta viiteen vuotta. Kun kriteereitä tiukennetaan, luvanhaltijat joutuvat hakemaan merkkiä uudestaan. Joutsenmerkityt sisämaalit eivät sisällä syöpää aiheuttavia tai myrkyllisiä aineita. Ne eivät myöskään sisällä raskasmetalleja. Ovat testatusti riittoisia, tarttuvia, veden-, pesun- ja kulutuksenkestäviä. 

Avainlipputunnus:
Avainlippu auttaa kuluttajaa valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia.

M1-luokitus:
M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä. M1-luokitus edistää vähäpäästöisten rakennusmateriaalien kehittämistä ja käyttöä. Rakennusmateriaalien päästöluokitus esittää vaatimukset tavanomaisissa työ- ja asuintiloissa käytettäville materiaaleille hyvän sisäilman laadun kannalta.

Aino

Aiheeseen liittyvät blogit