Jalkalistoilla luonnetta huoneisiin

Jalkalistoilla luonnetta huoneisiin

Tagit Lattia Remontti Sisustus

18.2.2016

Tyylikkäillä jalkalistoilla voit viimeistellä kodin eri tilat. Listoitus on helppoa ja vaihtoehtoja löytyy niin materiaalin, korkeuden kuin värin osalta.

Cello tarjoaa runsaasti silmää miellyttäviä jalkalistoja, joita voit kauniisti yhdistellä erilaisiin lattiamateriaaleihin. Osasta malleja löydät myös johtouran, johon voit kätevästi piilottaa johdot. Jalkalistojen kulmapalat tuovat vaihtoehdon listojen jiiraukselle.

Tyyliä lattianrajaan

Voit valita kotiisi esim. perinteiset puusta valmistetut jalkalistat tai modernimmat MDF-listat juuri oman makusi mukaan.

Huomioi jalkalistoja valitessa nämä asiat:

  • lattiamateriaali; onko lattia esim. laattaa, parkettia vai laminaattia
  • lattian väri; listat voi yhdistellä sävy sävyyn lattian kanssa tai tyylitellä eri yhdistelmillä
  • huonetila; oikein valitut listat kestävät pitkään ja säilyttävät kauniin ulkonäkönsä pitkään

Perusvalkoisessa jalkalistassa ei ole mitään vikaa, mutta onhan se vähän tylsä. Mikset siis tyylittelisi vaihteeksi värillisellä mallilla tai reippaasti profiilia tuovalla listalla. Wenge ja akaasia tuovat luonnollisen pehmeää ilmettä. Korkeaan huonetilaan istuu kuin nappi silmään profiloitu, näyttävämpi malli.

Lastenhuoneeseen iloa ja väriä

Kivoilla kuvioiduilla jalkalistoilla saat ilmettä lastenhuoneeseen. Yksivärisen seinän kanssa värileikittely toimii mukavan hillitysti. Värikynät lattianrajassa ilostuttavat pientä taiteilijaa. Pulleita eläimiä sisältävä jalkalista on eläinrakkaan pikkuveijarin huoneeseen mitä passelein valinta. Aina voi myös lisätä hieman nuotteja seinälle.

Katso lisää Cello-jalkalistoja tästä.

Jos asennat jalkalistat itse paikalleen, niin vilkaise alla olevasta videosta ohjeet listan asennukseen.

Katso tästä Cello-jalkalistan asennus kulmapaloilla.

Saatat olla kiinnostunut näistä tuotteista ja tarjouksista:

Jenni

Aiheeseen liittyvät blogit