Laattatrendit: Vaaleaa, mustaa ja vintagea

Laattatrendit: Vaaleaa, mustaa ja vintagea

Tagit Laatat Sisustustrendit Sisustus Kylpyhuone

14.9.2015

Jos olet remppaamassa kylppäriä, laatoittamassa seinää tai lattiapintaa, niin lukaise läpi nämä ajankohtaiset laattatrendit.

Laattojen valinnassa oma maku yhdistettynä asunnon tyyliin on tärkein. Tällä hetkellä laattatrendeistä pinnalla ovat neutraalit sävyt, kuten harmaa, valkoinen ja musta. Valkoista pehmeämmin toimii kermanvaalea. Koolla ei ole väliä ja eri kiiltoasteita käytetään huolettomasti yhdistellen. Vanhaa mallia tavoittelevat wc-istuimet tai eleettömät, hyvin muotoillut seinäwc:t ovat nyt in.

Trendeissä on havaittavissa kuusikulmion muotoiset laatat lattioissa. Pienet lattialaatat tekevät tuloaan, mutta myös 20x20 cm -kokoa käytetään, mikäli tilassa ei ole lattiakaivoa, joka vaatii kaadon ja näin pienemmän laatan.

Vintage-henkinen seinälaatta Cello Cottage

Viehättävästi vintage-henkistä Cello Cottage -seinälaattaa on kahta kokoa: 7,5 x 15 cm ja 7,5 x 30 cm. Värejä tässä kiiltäväpintaisessa laattasarjassa on viisi: valkoinen, luonnonvalkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta. Cottage-laatan struktuuripinta yhdistyy kivasti sekä rustiikkiseen että moderniin tyyliin. Sarjasta löytyy myös laattoihin kauniisti sointuvat London listello -seinälistat. Toimii keittiössä ja kylppärissä!

  

Jenni

Aiheeseen liittyvät blogit