Maalikisa Facebookissa: Voita sisämaalit

Maalikisa Facebookissa: Voita sisämaalit

17.10.2016

Kilpailu on päättynyt!

Onnelliset voittajat ovat: Heidi, Satu ja Mira. Voittajille on ilmoitettu Facebookin yksityisviestin kautta. Kiitos kaikille kisaan osallistuneille! 

Siirry Cellon Facebook-sivulle >>

Cellon uudessa Sisämaalistudiossa voit testata sopivaa maalisävyä omiin seiniisi. 

Kisa oli siis: Mikä huone tai seinä kaipaisi uutta maalia kotisi sisätiloissa? Kerro se meille kommentoimalla Cellon Facebook-sivun kisanostoon, niin olet mukana kolmen 100 e arvoisen K-lahjakortin arvonnassa, jolla voit hankkia mieleisesi Cello-sisämaalit K-raudasta. Osallistu 27.10.2016 mennessä. 

Facebook-kilpailun säännöt: 

1. Järjestäjät
Rautakesko Oy, y-1643256-1 (Cello-tavaramerkki)
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa, Suomi

2. Osallistumisaika
17. - 27.10.2016

3. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, joilla on oma Facebook-tili. Alle 18-vuotiailla on oltava huoltajansa suostumus.

Kilpailuun eivät saa osallistua Rautakesko Oy:n tai niiden tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

4. Osallistuminen
Osallistuminen tapahtuu henkilökohtaisen Facebook-käyttäjätilin kautta. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun useamman kerran. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu Cellon Facebook-maalikisanostoon kommentoimalla.

5. Voittajien arvonta ja palkinnot
Kilpailun loputtua Facebookin maalikisanostoon kommentoineiden kesken arvotaan 3 kpl 100 euron arvoisia K-lahjakortteja, jotka käyvät kaikkiin K-ryhmän liikkeisiin.

Voittaja arvotaan 28.10.2016 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta seitsemän arkipäivän kuluessa, tai hän on antanut virheelliset yhteystiedot tai ne ovat epäselvinä tulkinnanvaraisia.

Voittajan etunimi ja Facebook-käyttäjänimi voidaan julkaista järjestäjien Internet-sivustoilla, sosiaalisen median kanavissa ja muun kilpailutiedottamisen yhteydessä.

Palkinnon luovuttamisesta sovitaan erikseen voittajan kanssa. Palkinto lähetetään voittajalta pyydettävään postiosoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjät vastaavat arpajaisverosta. Mahdolliset muut verot ja kulut ovat kilpailuun osallistuneen vastuulla.

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Rautakesko Oy:n kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

7. Henkilötietojen käsittely
Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kilpailun aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota.
Rautakesko Oy ei tallenna kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja jatkomarkkinointia varten.

8. Muuta
Nämä kilpailusäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellensä oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kilpailuun käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset jne. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.

Kilpailu ei ole millään tavoin Facebookin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

Aiheeseen liittyvät blogit