Maalikisa Instagramissa, voittajat on arvottu

Maalikisa Instagramissa, voittajat on arvottu

17.10.2016

Maalikisa on päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille.

 

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja he ovat:

katjaru, katso voittajakuva tästä >>

leidihuu, katso voittajakuva tästä >>

ullagogo, katso voittajakuva tästä >>

 

Kilpailun idea oli siis: Mikä huone tai seinä kaipaisi uutta maalia kotisi sisätiloissa? Jaa kuva maalattavasta paikasta perusteluiden kera Instagramissa tunnisteilla #cellohome ja #maalikisa niin olet mukana kolmen 100 e arvoisen K-lahjakortin arvonnassa, jolla voit hankkia mieleisesi Cello-sisämaalit K-raudasta. Osallistu 27.10.2016 mennessä.

Cellon uudessa Sisämaalistudiossa voit testata sopivaa maalisävyä omiin seiniisi. 

Instagram-kilpailun säännöt: 

1. Järjestäjät
Rautakesko Oy, y-1643256-1 (Cello-tavaramerkki)
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa, Suomi

2. Osallistumisaika
17. - 27.10.2016

3. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, joilla on oma Instagram-tili. Alle 18-vuotiailla on oltava huoltajansa suostumus.

Kilpailuun eivät saa osallistua Rautakesko Oy:n tai niiden tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

4. Osallistuminen
Osallistuminen tapahtuu henkilökohtaisen Instagram-käyttäjätilin kautta. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun rajattomalla määrällä kuvia. Lataa kuva kotisi maalattavasta tilasta/seinästä 17.- 27.10.2016 välisenä aikana Instagramiin sekä merkitse se tunnisteilla #cellohome ja #maalikisa. Kuvan on oltava Instagramissa kaikille julkinen.

5. Voittajien arvonta ja palkinnot
Kilpailun loputtua kuvan Instagramiin kampanjatunnisteella ladanneiden kesken arvotaan 3 kpl 100 euron arvoisia K-lahjakortteja, jotka käyvät kaikkiin K-ryhmän liikkeisiin.

Voittaja arvotaan 28.10.2016 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta seitsemän arkipäivän kuluessa, tai hän on antanut virheelliset yhteystiedot tai ne ovat epäselvinä tulkinnanvaraisia.

Voittajan etunimi ja Instagram-käyttäjänimi voidaan julkaista järjestäjien Internet-sivustoilla, sosiaalisen median kanavissa ja muun kilpailutiedottamisen yhteydessä.

Palkinnon luovuttamisesta sovitaan erikseen voittajan kanssa. Palkinto lähetetään voittajalta pyydettävään postiosoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

6. Tavaramerkit ja Tekijänoikeudet
Osallistujan tulee ottaa itse kuva ja omistaa kuvan oikeudet. Kuvaajalla tulee olla kuvassa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa lähettää kuva kilpailuun. Osallistuja vakuuttaa, ettei kilpailukuva loukkaa kolmansien osapuolien tekijänoikeuksia, lakia tai tietosuojaa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja siirtää kaikki kuvamateriaaliin liittyvät oikeutensa Rautakesko Oy:n käyttöön. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kuvamateriaalia kaikin tavoin osana viestintää ja markkinointia.

Kaikki tässä kilpailussa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Rautakesko Oy:n kirjallista lupaa.

7. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjät vastaavat arpajaisverosta. Mahdolliset muut verot ja kulut ovat kilpailuun osallistuneen vastuulla.

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Rautakesko Oy:n kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

8. Henkilötietojen käsittely
Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kilpailun aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota.
Rautakesko Oy ei tallenna kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja jatkomarkkinointia varten.

9. Muuta
Nämä kilpailusäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellensä oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kilpailuun käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset jne. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.

Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

Aiheeseen liittyvät blogit