Oikeat kalusteet joka kylppäriin

Oikeat kalusteet joka kylppäriin

Tagit Kylpyhuone Säilytys Sisustus

29.10.2015

Onko kylpyhuoneesi pikkuruinen, keskikokoinen vai oikea kylpyläosasto? Cello-sarjasta löydät ne oikeat kalusteet kaikenkokoisiin kylppäreihin!

Pieneen tilaan

Vaalea ja modernin raikas Logos-sarja on suunniteltu pieneen kylpyhuonetilaan ja toimii hyvin myös pikkuvessassa. Modernin tyylikkäät Logos-kalusteet luovat raikkaan tyylikkään ilmeen ahtaisiinkin tiloihin. Sarjasta löytyy kolme erilevyistä allaskaappia, peilikaappi ja kolme erikokoista peiliä. Kapein yhdistelmä on vain 41 sentin levyinen. Isompaan kylppäriin sopivat leveämmät, 60 tai 75 sentin levyiset Logos-kalusteet.

Keskikokoiseen tai suureen tilaan

Hieman laajempi, elegantti Saga-sarja sopii erinomaisesti keskikokoiseen ja suureen kylpyhuonetilaan. Sarjassa on kaksi leveyttä: 60-senttinen ja 80-senttinen. Pienempään kylppäriin sarjasta kannattaa valita vain osa ja isompaan hyödyntää kaikki Saga-kalusteet. Sarjasta löytyy musta ja valkoinen allaskaappi kahdessa eri koossa, pesuallas kahdessa eri koossa, erikokoisia sivukaappeja mustana ja valkoisena, peilejä, sekä valaisin peilikaapin ylle.

Isompaan kylpyhuoneeseen sopii myös klassisen tyylikäs Zeus-kylpyhuonesarja. Sarjaan kuuluu 85 sentin levyiset allaskaappi ja peilikaappi sekä yhteensopiva pesuallas. Allaskaapin sivukaapissa on 2 lasihyllyä ja pistorasia.

Tutustu myös muihin Cello-kylpyhuonekalusteisiin ja -tarvikkeisiin!

Vinkit pienen kylpyhuoneen kalustajalle:

  • valitse kapeat kalusteet, joissa on kuitenkin säilytystilaa.
  • kiinnitä seinään useita pyyhekoukkuja joihin voit ripustaa myös muita kevyitä tavaroita kuten koruja. Näin saat kylpyhuoneeseen kaunista tunnelmaa! Valitse pyyhkeet sävy sävyyn niin ilme pysyy tyylikkäänä.
  • käytä seinätila hyödyksi: kiinnitä seinille pieniä, kosteisiin tiloihin sopivia kaappeja ja lokerikkoja. Esimerkiksi Cello Juno -sivukaappi on vain 30 sentin levyinen ja näppärä pieneen tilaan.
  • hanki peilikaapin päälle kauniita sisustuslaatikoita joihin voi laittaa pienet tavarat piiloon ja järjestykseen.
  • rakenna edestä täytettävän pesukoneen ylle puinen pöytätaso jossa voi säilyttää pesuaineet laatikoissa, säilyttää puhtaita pyyhkeitä tai laskea vaatteet suihkun ajaksi.
  • karsi harvoin käytettävä kosmetiikka ja irtotavarat muualle kotiin säilytykseen. Pieni tila toimii parhaiten kun tarvittavat tavarat ovat järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Myös siivous nopeutuu!
  • luo minikylppäriin kylpylätunnelmaa hankkimalla sinne pieni viherkasvi ja kynttilätuikkuja tai lyhty.

Aiheeseen liittyvät blogit