Oma koti onnenpesä -bloggarin laminaattivalinta on kuin aito lankkulattia

Oma koti onnenpesä -bloggarin laminaattivalinta on kuin aito lankkulattia

Tagit Blogiyhteistyö Olohuone Remontti Lattia

20.5.2016

Haaveiletko lankkulattiasta? Inspiroidu Cello-blogissa vierailevan Oma koti onnenpesä -sisustusbloggarin lattiavalinnasta. Olohuoneeseen valikoitui Cellon kaunis, rustiikkinen lankkulaminaatti.

Voi miten ihana olisikaan aito lankkulattia, sellainen joka narisee jalkojen alla kävellessä. Sellainen ei nyt kuitenkaan meidän tilanteessa ollut mahdollista, mutta onneksi laminaateistakin löytyy tosi kivoja, aidon lankun näköisiä vaihtoehtoja.

Pääsin Cellon vierasbloggaajana valitsemaan uuden lattian Cellon lukuisista vaihtoehdoista. Vaihtoehtoja meillä oli useampia, mutta päädyimme viimein tähän Cellon Kastanja Rushmo -laminaattiin. Ja valita oli hyvä! Ihanan rustiikkinen ulkonäkö ja kaunis harmahtava sävy. Ja mikä parasta, tässä lattiassa ei näy roskat ja tahrat!

Laminaatin alle laitettiin solumuovinen askelvaimennin. Laminaatin asennus oli helppo muovisen päätypontin ansiosta. Asennus tapahtui nopeasti, eikä siinä hommassa montaa tuntia mennyt.

Pintakuviointi tuntuu jalan alla miellyttävältä. Lattiaa voisi erehtyä luulemaan jopa puulattiaksi. Ja niinpä muutama meillä käynyt vieras on luullutkin. Lattia on kyllä kaunis ja nyt vasta raaskin laittaa maton, vaikka ei tuo lattia kyllä mattoa vaatisi edes.

Meidän makuuhuone on pariovien takana ja on hyvin paljon samaa tilaa olohuoneen kanssa, joten sinne joutuu myös lattian vaihtamaan. Laminaatit odottavat jo, mutta saavat nyt hetken odotella. Saapa nähdä, tehdäänkö samalla myös makkariin seinätkin uusiksi, kun vaihdetaan lattia. Kaapit joudutaan kuitenkin irroittamaan, joten olisi sama sitten tehdä koko kammari. Rempalla on usein tapana laajeta kun yksi homma aloitetaan :)

Kirjoittana Oma koti Onnenpesä-blogin Jonna.

Oma koti onnenpesä

Aiheeseen liittyvät blogit