Syksyn sisustustyylit ja valaisimet

Syksyn sisustustyylit ja valaisimet

Tagit Valaistus Sisustustrendit Sisustus

9.9.2015

Illat pimenevät nopeasti. Nyt onkin hyvä aika kiinnittää huomiota asunnon valaistukseen.

Onko asunnossasi tarpeeksi valoa? Entä ovatko valopisteet sijoitettu oikein asunnon eri toimintoja ajatellen? Näkeekö sohvalla lueskella tai keittiössä kokkailla kunnon valaistuksessa? Yleisvalojen lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota pistevalaistukseen, jotta valoa tulee sinne missä sitä tarvitaan. Käyttämällä erilaisia valoja samassa huonetilassa saat myös luotua paremmin tunnelmaa. Pehmeää valoa seinälle tuova sisustusvalaisin toimii hyvin olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Katon ja seinän väliin voit kiinnittää helposti led-valonauhan, niin huoneen ilme muuttuu nopeasti.

Vastakohtaisuuksista särmää

Syksy näkyy CELLO-valaisimissa pelkistettyinä väreinä – mustaa ja valkoista. Moderni valaisin sointuu pinnalla olevan vastakohtaisuuksien trendissä runsasväriseen sisustukseen hyvin katseen vangitsijaksi. Kokeile modernia valaisinta myös uuteen ilmeeseen tuunattujen vanhojen kalusteiden parina. Tässä tyylissä huolellisella muotojen ja värien käytöllä on suuri merkitys. Painopiste on alhaalla ja väritys kevenee kattoa kohti. Lohenpunaiset ja vedensinisen ohella oliivinvihreä, pinkki, tumman sininen ja kirkas keltainen kuuluvat kokeilunhaluisen sisustajan ajankohtaiseen palettiin. Kokonaisuudessaan näitä värejä käytetään harkiten, murtaen ja vaalentaen.

Valkoinen sisustus toimii edelleen – tehosta väreillä

Valkoisen hallitessa suuria pintoja voit hyvin leikitellä graafisilla kuvioinneilla tai kiiltävyyseroilla sisustuselementeissä. Mustat, valkoiset ja harmaat teollisuustyyliset valaisimet tukevat kokonaisilmettä. Epäsuora ja integroitu valaistus kuuluvat tyyliin.

Marokkolaistyyli vaaleana ja hillittynä

Lämmin hiirenharmaa on uusi ruskea. Sen vaaleat maitokahvimaiset sävyt ruokkivat ylellistä mutta silti kodikasta tunnelmaa. Vauraus ja vakaus, valmiin ja turvallisen elämän tavoittelu heijastuvat sisustustyylin yksityiskohtiin. Uudet lankkumaiset vaalennetut ja harmaannutetut lattiakuosit tukevat tätä tyyliä hienosti. Vanhan tyyliset ja modernit CELLO-valaisimet ovat omiaan täydentämään vaalennettua marokkolaisilmettä skandinaavisessa kodissa.

Jenni

Aiheeseen liittyvät blogit