WTDkoti uuteen uskoon osa 1 - Ensifiilikset Cello-maaleista

WTDkoti uuteen uskoon osa 1 - Ensifiilikset Cello-maaleista

Tagit Sisustus Remontti Maalaus WTDkoti

3.3.2016

White Trash Disease -blogin Nata vierailee Cello-blogissa maalis-huhtikuussa. Nata on intohimoinen oman elämänsä remonttireiska ja remontoi tällä hetkellä uutta asuntoaan. Postaussarjan ensimmäisessä osassa Nata kertoo ensifiilikset Cello-maaleista.

Vierasbloggarin kynä on tällä kertaa White Trash Disease -blogin Natalla.

Olen intohimoinen oman elämäni remonttireiska ja remontoin tällä hetkellä uutta asuntoani. Kaiken minkä tiedän rakentamisesta ja remontoimisesta olen oppinut käytännössä ja itse tekemällä. Palkitsevaa ja äärimmäisen mielenkiintoista!

Uuden asunnon remontin lähtötilanne
Uuden asunnon remontin lähtötilanne

Uudessa asunnossani päätin laittaa kaiken uusiksi kylpyhuoneen pintoja lukuun ottamatta. Remonttiprojekti alkoi purkujätteen viemisellä kierrätykseen ja tämän jälkeen pääsin tositoimiin telan varteen. Maalaaminen on aina ollut mielestäni ihanaa! Rentouttavassa puuhassa näkee kädenjälkensä nopeasti ja uusi maalipinta tekee ison eron kulahtaneen ja upean välille.

Valitsin uuden kotini maaliksi Cello-maalit niiden erinomaisten ominaisuuksien sekä hyvän hinta-laatusuhteen takia. Suomessa valmistetuille maaleille on myönnetty Joutsenmerkki sekä Avainlippumerkki ja Cello Serra-, Decor-, Feel- ja Loft-sisämaaleilla on Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus.

Kompakti asuntoni suorastaan huusi valoa, joten päädyin valkoiseen Decor-sisustusmaaliin, joka on hyvä yleismaali isompiin ja pienempiin maalausprojekteihin. Lisäksi päätin maalata yhden seinän viileällä harmaalla sävyllä. Maali sävytettiin toivomallani tavalla K-rauta-kaupassa. Sisäkattoon osaava myyjä suositteli täyshimmeää Loft-sisustusmaalia, valkoisena tottakai. Jotta homma etenisi suunnitelmien mukaan, niin maalien lisäksi vielä Prof-maalaustarvikkeet ostoskärryyn ja sitten ei muuta kuin hommiin!

Pysykää mukana menossa! Kevään mittaan selviää minkälaisen hurjan muodonmuutoksen asuntoni käy läpi. Ja tyylikkäitä jälkeen-kuviakin olisi luvassa.

Maalausterveisin, Nata

Lue postaussarjan toinen osa »

Saatat tarvita näitä:

Nata

Aiheeseen liittyvät blogit