WTDkoti uuteen uskoon osa 3 - Valmis WTDkoti

WTDkoti uuteen uskoon osa 3 - Valmis WTDkoti

Tagit WTDkoti Remontti Maalaus Sisustus

4.4.2016

White Trash Disease -blogin Nata vierailee Cello-blogissa maalis-huhtikuussa. Nata on intohimoinen oman elämänsä remonttireiska ja remontoi tällä hetkellä uutta asuntoaan. Postaussarjan kolmannessa osassa Nata esittelee kotinsa valmiita pintoja.

Terveiset idästä! White Trash Disease –blogin Nata täällä tuulettelee lähes valmista remonttia, woop woop! Muutto on suoritettu ja elämä uudenkarheassa kodissa voi nyt alkaa. Edellisissä postauksissani voi lukaista rempan suunnittelusta maalivalintoineen sekä maalausprojektin etenemistä. Tällä kertaa olisi kuitenkin luvassa valmista lopputulosta.

Valitsin seinien maaliksi Cello Decor –sisustusmaalin, ihan simppelinä valkoisena. Valkoiset seinäpinnat tuovat asuntoon rutkasti valoa ja antavat tilantuntua. Pari kerrosta puolihimmeää maalia riitti peittämään vuosikymmenten aiheuttaman harmauden.

Kattoon sudin Cellon täyshimmeää Loft -sisäkattomaalia. Vaaleus jatkuu yhtenäisenä pintana nyt lattiasta kattoon – ihan kirjaimellisesti. Vielä kun joku tulisi asentamaan kattolamput paikalleen. Toisaalta kevään valon lisääntyessä pärjää ihan hyvin valonauhan, ja läppärin kajossa.

Pientä twistia valkoisuuden keskelle toi harmaaksi maalattu sisustusseinä. Olen haaveillut viileän harmaasta seinäpinnasta jo kauan ja uudessa kodissa sille löytyi ihan täydellinen paikka sänkysyvennyksestä. Cellon Decor –sisustusmaali sävytettiin K-rauta–kaupassa juuri täydellisen sävyiseksi (Tikkurilan värikartan sävy K499). Harmaa seinä toimii samalla myös sängynpäätynä ja luo rauhallista tunnelmaa pellavalakanoiden kaveriksi.

Seuraavaksi olisi aika käydä kylpyhuoneen kimppuun. Cello-kylpyhuonekalusteet ovat jo paikoillaan, mutta ennen lopputuloksen näyttämistä tarkoituksena olisi siistiä vielä kaakelisaumat ja tehdä pientä stailausta.

Pysykäähän siis linjoilla, kylppäriasiaa on luvassa!

Lue myös postaussarjan ensimmäinen ja toinen osa.

Nata

Aiheeseen liittyvät blogit