WTDkylppäri uuteen uskoon osa 1 - Cellon kalusteet

WTDkylppäri uuteen uskoon osa 1 - Cellon kalusteet

Tagit WTDkoti Kylpyhuone Sisustus Säilytys

19.4.2016

White Trash Disease -blogin Nata vierailee Cello-blogissa maalis-huhtikuussa. Nata on intohimoinen oman elämänsä remonttireiska ja remontoi tällä hetkellä uutta asuntoaan. Nyt vuorossa on kylpyhuone ja sen uudet kalusteet.

Terveiset täältä WTDkodista, White Trash Disease –blogin Nata kirjoittelee remppajuttuja taas, tottakai. Uudessa kodissani kaikki muu on laitettu uuteen uskoon, mutta kylpyhuone odottelee vielä viimeistä silausta. Vuonna -49 rakennetussa talossa jokaisen asunnon omistajan painajainen eli putkiremontti on onneksi tehty aikana ennen minua, mutta pientä kasvojenkohotusta kylpyhuoneeni todellakin tarvitsi.

Vasta vajaa vuosi takaperin kylppärirempan tehneenä, motivaatiota eikä innostusta uuteen vastaavaan projektiin ei tähän hätään löytynyt. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen! Jo pienillä fiksauksilla kylppäristä, tuosta jokaisen kodin välttämättömästä huoneesta, tulee oikein kiva ja toimiva.

Vanhassa kylpyhuoneessani oli perusvalkoiset kaakelit, huonomminkin asiat voisivat olla. Valkoinen, neliömuotoinen laatta on hivuttautunut viime aikoina takaisin trendikartalle ja vesieristyksenkin ollessa moitteeton, en nähnyt mitään syytä lähteä repimään pintoja auki. Siispä keskityin pikkurempassani toimiviin kalusteisiin – sellaiset löytyivät Cellon valikoimasta.

Säilytystila on kenties se eniten päänvaivaa aiheuttava tekijä vanhojen talojen kylppäreissä. Mihin mahduttaa modernin elämän kaikki tarvittavat pesuaineet, hiustenhoitotuotteet, kosmetiikan ja tietysti vessapaperirullat. Tilaa säästyy, kun käyttää hyödyksi jokaisen nurkan ja seinäpinnat. Siksi valitsinkin omaan kylppäriini Cellon Logos-allaskaapin sekä Juno-valaisinpeilikaapin.

Yhdessä nämä vetävät sisäänsä jopa tällaisen kosmetiikkafriikin varastot – kauniisti ja siististi ovien taakse. Jotta tila ei vain loppuisi kesken, niin bongasin Cellon valikoimasta myös kätevät Phobos mini -seinäkaapit, jotka löysivät paikkansa kylpyhuoneeni korkealta seinältä wc-istuimen yläpuolelta. Kaapit nielevät korkeatkin hiuslakkapullot ja vessapaperit pysyvät kuivina ovien takana.

Säilytystila ei ole ainoa, joka tekee kylppäristä toimivan. Cellon valikoimasta löytyivät myös allashana sekä sadesuihkusetti. Yllätyin tajutessani, että edelliseen kylpyhuoneeseeni olin valinnut täsmälleen saman suihkusetin, maku ei ilmeisesti vuodessa ehdi muuttua. Sadesuihku tuo kotikylppäriin pientä luksusta ja reilusti vettä, jolla huuhdella ne kaikkein vaahtoavimmatkin shampoot pois.

Pienet tilpehöörit ovat kenties koonsa puolesta lähes huomaamattomia, mutta pyyhekoukkujen ja vessapaperitelineen olemassaolon huomaa viimeistään silloin, kun niitä ei ole. Pyyhkeet kuivuvat nätisti väljässä koukkurivistössä ja tilaa on jopa vieraspyyhkeelle. Eipä siis muuta kuin tervetuloa kylään.

Vielä olisi tarkoituksena siistiä hieman seinäpintoja. Näytän valmiin tuloksen seuraavassa postauksessa, pysykäähän langoilla!

Tutustu näihin tuotteisiin:

Aiheeseen liittyvät blogit