Ovet, etusarjat ja kaapit
Ovet, etusarjat ja kaapit

Cello valikoimista löydät tyylisi ja tarpeesi mukaiset ovet ja etusarjat keittöösi ja kotiisi. Cello-keittiöiden nanolaminaattiovissa ja -tasoissa on hyödynnetty edistyksellistä nanoteknologiaa, jonka ansiosta pinta on hygieeninen, helppo puhdistaa eikä siinä näy sormenjäljet.

Ovet ja etusarjat

Oven alla näkyvä hinta on Cello-keittiöt -sivulla näkyvän keittiön hinta kyseisellä ovimallilla. Hinta ei sisällä kodinkoneita, allasta eikä hanaa.

Korkeakiiltoiset ovet

Korkeakiiltoiset ovet valmistetaan melamiinilla pinnoitetusta MDF-levystä. Oven pinnassa on kulutuksen kestoa parantava korkeakiiltoinen lakkaus. Reunoja kiertää 1 mm paksu abs-muovinen kiiltävä reunanauha. Oven paksuus on 19 mm.

Korkeakiiltoiset ovet efektireunalla

Korkeakiiltoisten ovien reunassa on kaksivärinen efektireunanauha, joka antaa oven pintaan lasimaisen vaikutelman. Ovet valmistetaan melamiinilla pinnoitetusta MDF-levystä, jossa on kulutuksen kestoa parantava korkeakiiltoinen lakkaus. Oven paksuus on 19 mm.

Maalatut ovet

Maalattujen ovien materiaalina on MDF-levy. Vedinurallisten ovien paksuus on 19 mm ja muiden maalattujen ovien 16 mm. * saatavissa lasiovena

Kalvo-ovet

Kalvo-ovet ovat pinnoitettua MDF-levyä. Kiiltäväpintainen Kallio on 18 mm paksu ja mattapintainen Veikkola 16 mm paksu. * saatavissa lasiovena

Nanolaminaattiovet

Laminaattiovet valmistetaan lastulevystä, jonka pintalaminaatissa on edistyksellinen nanopinnoite. Pinta on täysin mattapintainen ja siinä on pehmeä materiaalituntu. Sormenjälkiä hylkivä pinta on kestävä, hygieeninen ja helppo puhdistaa. Ovien paksuus on 20 mm.

Täysmattaovet

Täysmattaovet ovat melamiinipintaista MDF-levyä. Sormenjälkiä hylkivässä pinnassa on polyesterilakka, ja reunoja kiertää 1 mm paksu abs-reunanauha. Ovien paksuus on 19 mm.

Melamiiniovet

Melamiiniovissa on paljon värivaihtoehtoja, ja ovien struktuuripinta saa puukuvioiset ovet näyttämään luonnollisilta. Melamiinipinnoitteen alla on lastulevy ja reunoissa 1 mm paksu abs-nauha. Ovien paksuus on 18 mm. 


Kaapistot - kestävää ja käytännnöllistä

Runko

Kaappien rungot valmistetaan valkoisesta 16 mm paksusta melamiinipintaisesta lastulevystä. Liitokset on vahvistettu poratapeilla ja rungot kootaan kasausruuveilla. Reunanauha on 0,8 mm paksua abs-muovia. Kaapin taustalevy on 3,2 mm paksua HDF-levyä.

Laatikostot

Cello-keittiössä on valkoiset kokonaan ulostulevat laatikot. Laatikon kiskot on varustettu hidastimilla ja niiden kantavuus on 40 kg.

Kulmakaapit

Tilankäytöllisesti ja toiminnallisesti nurkat ovat keittiön haasteellisimpia kohtia. Cello-malliston toimivat kulmamekanismit helpottavat tavaroiden ottamista kulmakaapeista ja lisäävät näin keittiön käyttömukavuutta.

Ulosvedettävät mekanismit

Oven mukana ulosliukuvat apteekkimekanismit ja korimekanismit tuovat keittiötarvikkeet helposti käden ulottuvilla. Mekanismeissa on hidastimet.

Saranat

110 astetta avautuvat saranat on varustettu hidastimilla. Ovien asennus on helppoa saranoiden monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta.

Tutustu Cello-keittiö -esitteeseen »

Aiheeseen liittyvät artikkelit