Toimiva keittiö
Toimiva keittiö

Cello-keittion materiaalit ovat huolettomia ja helppohoitoisia. Käytät neliöt tehokkaasti hyväksi, kun valitset Cello-keittiön laatikostot.

Toimiva keittiö

Jos keittiön toiminnot on sijoitettu nykyisessä keittiössäsi hyvin, niiden paikkoja on silloin turha lähteä muuttamaan. Keittiöön saa lisää toimivuutta päivittämällä tuotteita nykyaikaisiin versioihin ja miettimällä mitoitusta uusiksi.

Vesipisteen toimivuutta voi parantaa vaihtamalla altaan isompaan, näin uunipeltien peseminen helpottuu, tai valitsemalla altaan alle jätevaunun. Uudet kodinkoneet säästävät energiaa ja helpottavat kiireisen ihmisen arkea. Esimerkiksi nopea induktioliesi on turvallinen käyttää ja tekee ruoanvalmistuksesta nautittavaa.

Säilyttäminen

Vanhoissa keittiöissä tavarat säilytetään yleensä hyllykaapeissa, jolloin ne ovat vaikeasti saatavilla ja niiden esille ottaminen vaatii kykkimistä ja kurottelua. Korvaamalla hyllykaapit Cello-keittiön laatikostoilla tavarat löytyvät helposti ja kokonaan ulostulevien laatikoiden käyttäminen on miellyttävää hidastimien takia.
Nurkkien tilankäyttöä voi tehostaa kulmakaapeilla, joiden mekanismien ansiosta kattilat ja muut ruuanvalmistusastiat on helppo ottaa esille.

Lue lisää Cello-keittiön kaapistoista » 

Pintojen kestävyys ja puhdistettavuus

Keittiössä pinnat joutuvat kovemmalle koetukselle kuin missään muussa kodin tilassa. Materiaalien pitää kestää kosteutta, lämpöä, kulutusta ja erilaisia ruokatarvikkeista syntyviä tahroja kuten rasvaa. Cello-malliston nanolaminaatti on hyvä esimerkki keittiökäyttöön erinomaisesti soveltuvasta materiaalista.

Tutustu Cello-keittiön työtasovaihtoehtoihin » 

Valaistus

Iän myötä valon tarve kasvaa. Siksi on tärkeää, että valon voimakkuutta voi säätää. Jotta valaistuksen kokisi miellyttävänä, pitää sekä valon voimakkuuden että värilämpötilan olla käyttäjälleen sopivia.

Siksi valitsimme Cello-keittiömallistoon LED-välitilavaloja, jotka ovat himmennettävissä ja joiden värilämpötila on säädettävissä. Näin saadaan optimaalinen valaistus keittiöön niin tarkkaa työskentelyä varten kuin tunnelmallista illallista valaisemaan. Led-valaisimet ovat myös energiaa säästäviä ja pitkäikäisiä.

 

Tutustu Cello-valaisimiin »

Aiheeseen liittyvät artikkelit