Työtasot

Työtasot

Työtaso on tärkeä osa keittiötä. Valitse kestävä ja kaunis nanolaminaatti, tyylikäs massiivipuu tai laminaatti. Tutustu valikoimaan!

Työpöytätasot valmistetaan aina määrämittaan haluamillasi mitoilla, ja niihin voidaan tehdä myös viisteitä ja pyöristyksiä. Asennuksen yhteydessä työstetään vain suunnitelmaan kuuluvat allas- ja liesitasoaukot sekä hanareikä.

Laminaatti 30 ja 40 mm, välitilalaminaatti 7,5 mm

Laminaattitasot ovat käytössä huolettomia ja helppohoitoisia. Laminaatti kestää hyvin kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Laminaatti ei kuitenkaan sovi leikkuualustaksi, eikä sen päälle voi laskea suoraan kuumia kattiloita.

Laminaattitasojen reunamuodoksi on valittavissa taivereuna tai abs-reuna. Tasojen maksimipituus on 4070 mm ja maksimisyvyys 900 mm. Tasojen päädyt on nauhoitettu 1 mm paksulla tason värisellä abs-reunanauhalla. Cello-mallistossa on myös laminaattitasojen kanssa samanväristä välitilalaminaattia, jonka maksimikorkeus on 645 mm ja maksimipituus 4070 mm. 

Nanolaminaatti 20 mm

Nanolaminaatti on kestävä, helppohoitoinen ja pehmeän mattapintainen. Se on edistyksellinen materiaali keittiön oviin ja työtasoihin.

Massiivipuu 30 ja 40 mm

Massiivipuutasot toimitetaan valmiiksi kertaalleen öljyvahattuna. Jotta massiivipuutasojen kaunis pinta säilyisi hyvänä pitkään, tulee tasoja tarpeen mukaan hoitaa rautakaupasta saatavalla öljyvahalla.

Massiivipuutasojen maksimisyvyys on 620 mm ja maksimipituus 3470 mm. Tason etureunassa on R3 mm pyöristys.

** toimitetaan öljyvahattuna

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 8 Ei 17