Huippuedut Cello-keittiön ostajalle

Millainen kokki, sellainen keittiö! Tule tutustumaan K-Raudan monipuoliseen Cello-keittiömallistoon. Hyödynnä samalla Cello-keittiön ostajan huippuedut. K-Raudasta saat kaiken tarvittavan keittiöösi: laatat, työtasot, valaisimet, kodinkoneet ja hanat.

Tarjoamme Sinulle nyt tuntuvat Cello-keittiön ostajan edut:

Cello-keittiöiden tarjoukset syksy 2019 koottuna

Hyödynnä kaikki edut tilaamalla Cello-keittiö 6.10.2019 mennessä. Katso lisätietoa eduista alta! 

Varaa ilmainen palveluaika keittiösuunnitteluun, niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva keittiö.

 

 

Etu 1: Jokaisesta 1000 € keittiöostoksesta 100 € lahjakortti.

Esimerkiksi 4477 euron Cello-keittiöstä saat 400 euron K-lahjakortin, joka käy maksuvälineenä kaikissa K-ryhmän liikkeissä. Etu koskee Cello-keittiökalusteita ja Cello-keittiöiden oheistarvikehinnaston tuotteita, kuten kodinkoneita ja muita hinnaston tuotteita. Etu ei koske keittiön lattiaa tai seinämateriaaleja, kuten maaleja/tapetteja eikä palveluja tai rahtimaksuja. Lahjakortti luovutetaan, kun keittiö on maksettu tai siirtynyt rahoituksella maksettavaksi. Etu on voimassa 7.9.-6.10.2019 tehtyihin tilauksiin.

 

Etu 2: Ensimmäiset 10 kk korko 0 % K-Raudan rahoituspalvelulla Cello-keittiöostoihin!

  • Maksat vain laskutuspalkkion 6 €/kk
  • Ei avausmaksua
  • Korko – 6,95 %-yksikköä + OP-prime 0,25 %
    yhteensä 7,20 % *) (tilanne 08/2019)
  • Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj
  • Etu on voimassa 2.9.-27.10.2019 tehtyihin tilauksiin

* K-Raudan Rahoituspalvelulla esim. 7972 euron arvoinen Cello-keittiö 33 kk maksuajalla 263,08 e/kk, kokonaisluottohinta 8599,08 €, johon sisältyy käteishinnan rahoituskorko (7,20 %) 429,08 €. Luoton todellinen vuosikorko on 5,61 % koron ollessa 7,20 % (tilanne 8/2019). Tilinhoitopalkkio 6,00 €/kk (yht. 198,00) sis. kuukausierään. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj. Lue lisää K-Raudan rahoituspalvelusta

 

Etu 3: Electrolux kodinkonepaketin ostajalle laadukas keittiöastiasarja kaupan päälle!

Kodinkonepaketissa tulee olla vähintään neljä Electrolux kodinkonetta Cello-keittiön oheistuotevalikoimasta. Electrolux astiasarja sisältää kaksi kattilaa ja paistinpannun. Etu on voimassa 7.9.-6.10.2019 tehtyihin tilauksiin.

 

 

Miksi juuri Cello-keittiö kotiin?

K-Raudan oma Cello-keittiö on hyvän hinta-laatusuhteen valinta. Nopean toimitusajan lisäksi saat kerralla K-Raudasta kaiken muun keittiöön: lattiamateriaalit, maalit, sisustustuotteet ja tietenkin remontointityövälineet. Voit tilata keittiön itse asennettavaksi tai jättää asennustyön ammattilaisille, Remonttimestarimme on silloin apunasi. Voit myös kysyä keittiöön liittyviä kysymyksiä myös Remonttineuvonnastamme. Tarjoamme runsaan valikoiman keittiöremontin vinkkejä, tutustu!

Valitse suosikkisi Cello-keittiöiden mallistosta

Cello-keittiön mallistosta löydät kauniin maanläheiset sävyt keittiönovista. Mikäli et ole siivouksen ystävä ja etsit erittäin kestävää vaihtoehtoa, suosittelemme sinulle Cello-keittiön uuden teknologian nanolaminaattiovia.

 

Katso lähin Cello-keittiöitä myyvä K-Rauta ja varaa ilmainen palveluaika keittiösuunnitteluun!

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 55 Ei 46