CELLO on uudistunut

CELLO on uudistunut

Uusi CELLO-sivu avataan 17.9.

Tutustu uutta sivua odotellessa CELLOn tuotteisiin verkkokaupassa >>

Mikä on CELLO?

CELLOn ilme on uudistunut. Päätimme hienosäätää sekä ulkonäön että brändin periaatteen vastaamaan paremmin tämän hetken elämäntyyliä. Vuosien ajan CELLOn viestiminen on perustunut neljään sisustustyyliin, jotka ovat tarjonneet ihmisille tuotteita juuri heidän haluamiinsa tyyleihin. Maailma on kuitenkin muuttunut.

Nykyisessä runsaudessaan ideoita on saatavilla niin blogeista, Pinterestistä, Instagramista, sisustuslehdistä kuin tee-se-itse-tv-ohjelmistakin. Oman tyylin luominen ja inspiraation saaminen on helpompaa kuin koskaan. Näinpä ei olekaan oikeaa tai väärää vaan tuhansia tyylejä ja sävyjä onnelliseen kotiin – kaikki yhtä hyviä.

Voimmekin nyt tarjota helposti saavutettavan tuotevalikoiman, joka auttaa jokaista yksilöllisten unelmien toteutumisessa. Tästä syystä uusi CELLO on syntynyt. Haluamme tuoda esille kohtuuhintaisen valikoiman laadukkaita tuotteita. Kaiken, mitä tarvitset, omasta tee-se-itse-myymälästäsi. Tällä hetkellä tarjoamme hyvän hinta-laatusuhteen tuotteita kotiisi sekä puutarhaasi. CELLO haluaa tehdä sisustamisesta rentoa ja inspiroivaa. MY HOME. MY GARDEN. MY CELLO.