K-rauta Express

K-rauta Express vastaa kaupunkilaisen rautakauppa-asiakkaan tarpeisiin nopeudella, ideoilla ja inspiraatiolla. Ensimmäinen K-rauta Express -myymälä on avattu Helsingin kauppakeskus Forumiin ja toinen Espoon kauppakeskus Selloon.

 

Perinteistä K-rautaa kompaktimpi valikoima painottuu kodin sisustamisen ja somistamisen tuotteisiin, maaleihin sekä työkaluihin. Laajemmissa tuotetarpeissa palvelee K-rauta Expressin verkkokauppa, jonka myymälää kattavammasta valikoimasta voit tilata tuotteet myymälästä noudettavaksi. Tarvittaessa kuljetamme tilaamasi tuotteet kotiin. K-raudoista tuttuja remontointi- ja asennuspalveluja on saatavilla myös Expressistä, kysy näistä lisää myyjiltämme.

K-rauta Express Sello
K-rauta Express Sello

K-rauta Express on avattu Espoon kauppakeskus Selloon

Suomen toinen K-rauta Express –konseptin myymälä avattiin kauppakeskus Selloon Espoon Leppävaaraan torstaina 12.11. klo 9. Yrittäjänä uudessa myymälässä toimii K-rauta Espoon keskuksen kauppias Antti Hiilesniemi.

Myymälä avattiin entisiin Postin tiloihin K-market Sellon viereen kerrosta alemmas katutasosta. Myymälätilaa on noin 400 neliötä ja valikoima painottuu kaupunkilaisen rautakauppatarpeisiin muun muassa kodin sisustustuotteisiin, maaleihin, pienrautaan sekä kodin työvälineisiin.

Verkkokaupan noutopisteautomaatti sijoittuu myymälän etuosaan ja sieltä voi noutaa verkkokauppaostoksensa vaivattomasti. Uusinta uutta on suuri sisustussuunnittelustudio, jossa voi asiantuntijan kanssa suunnitella esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön.

Lue K-rauta Express Sellon lehdistötiedote tästä >>

 

K-rauta Express Forum
K-rauta Express Forum

Ensimmäinen K-rauta Express avattiin Helsingin Forumiin elokuussa!

Yrittäjinä uudesta myymälästä toimivat K-rauta Oulunkylän kauppiaat Jussi ja Minna Perälä.

Uusi nopean asioinnin myymälä sijaitsee Helsingin keskustassa Forumissa Mannerheimintiellä katutasossa Intersportin vieressä. Myymälän 500 neliön myymälätila on käytetty tehokkaasti.

- Meillä maalipurkin tai tapettirullan hakeminen onnistuu kätevästi vaikka työmatkan yhteydessä. Valikoima palvelee kattavasti kaupunkilaisten kotiremonttitarpeita ja sitä kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaisesti, kauppias Jussi Perälä sanoo. Expressin verkkokauppa puolestaan toimii yhdessä kivijalkamyymälän kanssa. Verkosta ostettu tuote on haettavissa seuraavana päivänä Express-myymälästä, toteaa K-raudan ketjujohtaja Virpi Viinikainen.

Lue K-rauta Express Forumin lehdistötiedote tästä >>

Kuvia myymälästä
Kuvia myymälästä