Asennuspalvelu pitää kustannukset kurissa

Asennuspalvelu pitää kustannukset kurissa

Onko edessä laminaatin, kodinkoneen tai vaikka kiukaan asennus, mutta ei tietoa siitä, miten hoitaa homma tyylikkäästi kotiin?

K-raudan luotettava ja ammattitaitoinen asennuspalvelu hoitaa asennuksen puolestasi, auttaa hallitsemaan kustannuksia ja tuo varmuutta kotona tehtävään työhön.

Kattavaa asennuspalvelua kodinkoneiden asennuksesta rakennusten ulkoverhoiluun

Asennuspalvelu tarjoaa sinulle remontin tekijät ja auttaa työn suunnittelussa sekä tuotteiden ja tarvikkeiden hankinnassa. Kokeneet ja ammattitaitoiset asentajat huolehtivat puolestasi muun muassa ikkunoiden, ovien, kodinkoneiden, WC-istuimien, altaiden ja hanojen sekä suihkukaappien, uunien ja kiukaiden asennuksesta.

Halutessasi asennuspalvelu huolehtii kokonaisesta remontista silloin, kun sinä haluat keskittyä vaikka lasten harrastuksiin tai golfin peluuseen. Asennuspalvelu ulottuu myös rakennusten perustusten ja ulkoverhouksien tekoon.

Kahden vuoden takuu ja kotitalousvähennys

Kun asennettavat tuotteet ovat mielessä asennuspalvelu auttaa suunnittelemaan työn ja kuljettaa tarvittaessa tuotteet ja tarvikkeet asennuspaikalle sekä asentaa halutut tuotteet paikoilleen. Etukäteen sovitut kiinteät kustannukset pitävät budjetin raameissaan, tuovat varmuutta ja helpottavat päätöksentekoa.

Remontin aikataulu sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa ja toivotut työt hoidetaan sen mukaisesti. Asennuksen ja remontin rahoitukselle on myös mahdollista saada korotonta maksuaikaa, jos suuri kertakustannus ei juuri nyt sovi kukkarolle. Työlle myönnetään kahden vuoden takuu. Kotona teetettävä työ on myös mahdollista vähentää verotuksessa.