DIY: Edulliset kausi- ja joulukoristeet

Muutamat harkitut koristeet kaunistavat kotia kummasti jouluun tai muuhun juhlahetkeen. Kokosimme yhteen edullisia ja helposti toteutettavia koristeideoita. Teemaa vaihtamalla ne toimivat juhlaan kuin juhlaan. Päästä siis luovuus valloilleen!

Spraymaalilla koristellut kävyt

Kultaisina ja hopeisina ne tuovat kaunista hehkua joulukotiin. Punaisena ja oranssina ne sopivat kivasti Halloween-juhlien koristeiksi. Heleän keltaisina kävyt somistavat kesäistä kotia. Tai heittäydy oikein luovaksi ja tee monivärisiä käpyjä. Vinkki: Kokeile spraymaalia myös kiviin ja oksiin!

 

Tarvikkeet koristekäpyihin:

  • Kuivia käpyjä
  • Cello Hybrid spraymaalia, saatavissa useita eri sävyjä!
  • Sanomalehtiä tai suojapaperia käpyjen alle, jotta muut pinnat eivät saa maalikerrosta osakseen

 

Rautalankakoristeet

Rautalanka on mitä mainioin materiaali erilaisten koristeiden tekoon. Taivuttele lanka perinteisiin teemoihin, kuten tähden muotoon tai luo jotain aivan uutta. Kokeile vaikka erilaisia kirjaimen muotoja.

Tarvikkeet rautalankakoristeisiin:

 

Tunnelmallinen jouluasetelma

Luo piirongin päälle kaunis asetelma yhdistelemällä luonnon antimia ja itse tehtyjä pikkuruisia paketteja. Led-valolanka tuo kokonaisuuteen hämyisää tuiketta.

 

Oksakuusi ei varise

Tälle ikikuuselle tarvitset vain sopivan paikan seinältä, kuivia oksanpätkiä, narua ja hieman näpräilyä. Koristele vaikka spraymaalatuilla kävyillä! Kävyt kiinnittyvät kätevästi kuumaliimalla.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 18 Ei 0