DIY: Säleaita pihalle

Suojaa pihaa katseilta tyylikkäällä säleaidalla! Lue alta Koti Aurorassa -bloggarin ohjeet aidan nikkaroinnille ja toteuta itse.

Nikkaroimme isäni kanssa uima-altaan terassille säleaidan. Terassin takana on iso pudotus ja halusin siihen aidan tuomaan turvallisuutta sekä rajaamaan aluetta. Teimme aidan alusta asti itse. Sirkkelöimme rimat lujuusluokitellusta kuusesta, jota jäi yli talomme rakentamisesta.

Maalasin aidan ennen kokoamista Cellon valkoisella Wintex-maalilla, joka sävytettiin talomme valkoisten osien kanssa saman sävyiseksi. Maalaamisessa oli kova homma ja monta päivää ja iltaa siihen meni. Onneksi wintex-maali kuivui nopeasti ja oli kosketuskuiva jo alle tunnissa.

Suunnitelmat muuttuivat matkan varrella kerran jos toisenkin, mutta lopputulos on omasta mielestäni upea. Kasasimme aitaelementit maassa valmiiksi ja kiinnitimme ne kokonaisina terassiin.

 

Paljon on uima-altaan ympäristö tänä kesänä muuttunut. Alla olevassa kuvassa lähtötilanne on tältä kesältä. Terassi ja uima-altaan ympärys on öljytty jo aikaisemmin Tikkurilan kelonharmaalla valtilla.

Kirjoittajana K-Raudan vierasbloggaaja; Koti Aurorassa-blogin Johanna.

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 4 Ei 4