Keittiöremontti

Selaa sisältöjä asiasanojen avulla

Kohti unelmien keittiötä

Olemme koonneet tälle sivustolle runsaan tietopaketin keittiöremontista ja sen vaiheista. Laita siis vinkit korvan taakse ja toteuta haaveidesi keittiö.

Keittiöremontti alkaa suunnittelulla ja materiaalivalinnoilla. Heittäydy rohkeasti ideoimaan ja haaveilemaan. Varaa aika oman K-Rautasi Keittiösuunnittelijalle, jonka avulla viet unelmat konkreettiseksi suunnitelmaksi. Purku- ja pohjatöiden käynnistyessä voit vetää työhanskat käteen tai valitse helpompi vaihtoehto, jätä jomma ammattiremonttimiesten hoidettavaksi.

Pilkistyksen uudesta keittiöstä saat kun keittiön rakentaminen alkaa. Rakentaminen- ja asennustyöt hoituvat joko itse tai remonttiammattilaisia apuna käyttäen. Kaikki materiaalit tasoitteista keittön kaapistoihin ja valaisimista kodinkoneisiin saat K-Raudasta.  

Keittiöremontin viimeistely- ja siivoustyöt tulee hoitaa huolellisesti loppuun. Lopullisen hyväksynnän ja arvioinnin jälkeen pääset nauttimaan tuliterästä unelmiesi keittiöstä. K-Raudasta löydätkin parhaat ammattilaiset, ohjeet ja välineet pieneen ja suurempaan keittiöremppaan. Alta näet kaikki keittiöremonttiin liittyvät sisällöt vinkkeineen.