Keittiösuunnittelija auttaa pääsemään alkuun ja valitsemaan oikein

Keittiösuunnittelija auttaa pääsemään alkuun ja valitsemaan oikein

Ammattilaisen apu on keittiöremontin suunnittelussa ja sen eri vaiheissa kultaakin kalliimpaa. K-raudan Keittiösuunnittelijalta saat vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja tukea valintoihisi.

Tapaamisessa Keittiösuunnittelijan kanssa saat nopeasti kokonaiskuvan ja tarkan suunnitelman keittiöremonttisi laajuudesta, budjetista, sekä 3D-piirrokset, jotka auttavat hahmottamaan uuden keittiön ulkonäköä. K-raudasta saat suunnittelun lisäksi myös remonttipalvelun, joka kokoaa ja asentaa uuden keittiösi paikalleen.

Varaa aika lähimmän K-rautasi Keittiösuunnittelijalle »

K-rauta testaa uutta – tässä ovat K-rauta Remonttimestarit

K-rauta Ruoholahdessa ja 75:ssä testataan uutta tapaa toteuttaa keittiöremontti. Tätä luotsaavat K-rauta Remonttimestarit Hanna Sieranta ja Heikki Kaisto. Hannaa pääset tapaamaan K-rauta Ruoholahteen ja Heikin löydät K-rauta 75:stä. K-rauta Remonttimestarien palvelut ovat maksuttomia.

K-rauta Remonttimestari Hanna on K-rauta Ruoholahden raudanluja keittiöremonttiammattilainen, jolta löytyy parhaat ideat haastavimpiinkin keittiökohteisiin. Hanna näkee kokonaisuuden jo suunnittelupöydällä ja pystyy koordinoimaan keittiöremonttisi aikataulussa maaliin.

Varaa aika K-rauta Remonttimestari Hannan luo K-rauta Ruoholahteen »

Heikki on K-rauta Remonttimestari, jota pääset tapaamaan K-rauta 75:seen. Heikki ymmärtää ihmisten erilaiset tarpeet uutta keittiötä suunnitellessa ja osaa luovasti ehdottaa toimivimmat ratkaisut. Heikillä on ilmiömäiset projektinhallintataidot, ja hän, jos joku, saa remonttisi sujumaan alusta loppuun leikiten.

Varaa aika K-rauta Remonttimestari Heikin luo K-rauta 75:seen »

Otamme vastuun remonttisi onnistumisesta

 

  • K-rauta Remonttimestari on keittiöremonttisi projektinjohtaja ja yhteyshenkilö, joka pitää kaikki langat käsissään.
  • Keittiöremontin suunnittelussa apuna ovat virtuaalilasit, joilla saat todentuntuisen kuvan keittiöstäsi jo suunnitteluvaiheessa.
  • Pääset ensimmäisten joukossa kokeilemaan K-raudan uutta sovellusta, Remonttimestaria, jonka kautta koordinoidaan koko remontti.
  • Koko remontin työn ja materiaalien hinnoittelu on täysin avointa ja jaettu remontin eri vaiheisiin.
  • K-rauta Remonttimestarien palvelut ovat maksuttomia.

Tutustu myös: