Autoarvonnan säännöt

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä:
Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan kauppa, y-1643256-1
Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa

Arvonnan yhteistyökumppanit:
Kesko Oyj:n K-Rauta -ketju

2. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan yksi (1 kpl) SEAT Ateca 1.0 TSI 115 Style -henkilöauto. Auton arvo on 27 545,66 e + talvirenkaat 1415,20 € + toimituskulut 600 €; palkinnon arvo voittajalle yhteensä on 29 560,86 €. Palkinto sisältää Style-mallin vakiovarusteiden lisäksi seuraavat lisävarusteet, jotka sisältyvät edellä mainittuun arvoon: polttoainetoiminen lisälämmitin kauko-ohjaimella ja Samoa Orange –metalliväri sekä talvirenkaat alumiinivanteilla. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajat arvotaan 18.8.2017 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Voittajan nimi ja kuva voidaan julkaista arvontaan osallistuneille osoitetuissa sähköposteissa, sekä järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi voittaja sitoutuu haastattelun antamiseen ja julkaisemiseen siitä, miten hän on käyttänyt voittamaansa palkintoa.

Palkinto tullaan luovuttamaan voittajaa lähimpänä olevassa K-Rauta -kaupassa Kesko Oyj:n erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Palkinnon voittaja on velvoitettu tulemaan osoitettuun myymälään osoitettuna aikana omakustanteisesti lunastamaan palkinto. Palkinnot tullaan luovuttamaan vuoden 2017 aikana.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Myöskään K-Rauta-, tai K-maatalous -ketjuihin kuuluvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Arvontaan osallistuminen vaatii Kesko Oyj:n järjestämään sisä- ja ulkomaaleja, lakkoja sekä puusuoja-aineita koskevaan maalikampanjaan kuuluvan tuotteen ostamista. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 3.4.-31.7.2017 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 18.8.2017 mennessä.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain Internetissä K-Rauta -ketjun sivustolla. Osallistumissivusto ja kilpailun säännöt ovat löydettävissä osoitteen www.k-rauta.fi kautta. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä omat yhteystiedot kysyttyihin kohtiin. Sama henkilö voi osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin haluaa, jokainen erillinen ostotapahtuma oikeuttaa yhteen arvontaan osallistuvaan arpaan.

Arvontaan osallistuvan henkilön on täytettävä osallistumislomakkeen pakolliset kentät. Pakollisia kenttiä ovat: arpalipukkeessa oleva numerokoodi, etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, matkapuhelinnumero ja sääntöjen hyväksyminen.

Asiakkaan tulee säilyttää kuitti ostotapahtumasta voiton lunastamiseksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyynti¬pisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Kesko Oyj:n palvelurekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti. Kesko Oyj:n K-Rauta -ketjun palvelurekisterin rekisteriseloste löytyy osoitteesta https://www.k-rauta.fi/tietoa-meista/rekisteriseloste/

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.