Osallistu grillikisaan!

Cellon grillikisa on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille.

Cello Carbon 4 kaasugrillin voitti Sari N. Riihimäeltä.
Sarin kaamein grillauskokemus:
"Meil oli vanhassa paikkaa mis asuttiin omakotitalossa sellanen vanha tiilista tehty grilli.
Yhtena kauniina iltana aateltiin taas grillaa. Kuinkas olikaan kun makkarat laitettii tulille ja grillaistiin ni se yhtäkkiä sortu kasaan koko grilli ja makkarat mukana.
No ei muutaku sit uudet makkarat sisälle pannulle."  

Cellon grillausvälinesetin voittivat:

Raimo K. Susikasta
Raimon kaamein grillauskokemus:
"Olimme viettämässä Juhannusta kaveriporukassa mökillä, n. 30 v. sitten, kun eräs väsähti ja kaatui sivullepäin jolloin poski osui pihvin päälle, (istui maassa olleen pehmusteen päällä). Onneksi pihvi ei ollut liian kuuma, eikä näin tullut palovammoja, poski punotti vähän. Jälkeenpäin tämä on naurattanut."

Jarkko A. Valkealasta                        
Jarkon kaamein grillauskokemus:   
"Pieniä vastoinkäymisiä on toki joskus sattunut (armeijassa nuotiolla makkaraa grillatessa ja jalkoja lämmitettäessä kumisaappaiden pohjat alkoivat äkkiä polttaa ja edessä oli pikariisuminen ja jalkojen viilennys - grillihiilet ovatkin loppuneet alkuunsa ja lopputuloksena oli vähän noella värjättyjä ja mikrossa lämmitettyjä makkaroita - lohi on murentunut ja tarttunut folioon kiinni - sää on hellinyt rännällä ja kovalla tuulella - ...), mutta noistakin päälimmäisenä mielessä on hyvä fiilis. Grillaaminen tarkoittaa joka tapauksessa aikaa nauttia olostaan ja se on lupaus hyvästä ruuasta, usein myös hyvästä juomasta ja hyvästä seurasta :)"
 
Suvi K. Suomussalmelta
Suvin kaamein grillauskokemus:
"Kerran mökillä koitettiin saada hiiligrilli syttymään, niin makkarat jäi kylmäksi plus maistuivat paloöljylle... :("

Eeva R. Vantaalta
Eevan kaamein grillauskokemus:
"Grillasin vuosia sitten ensimmäistä kertaa kanankoipireisiä. En osannut arvioida niiden kypsymistä - jäivät sisältä raaoiksi ja tietty tarjosin niitä vieraille - noloa!"  

Aleksi V. Rovaniemeltä
Aleksin kaamein grillauskokemus:
"Kun grillin pohja puhkesi ruosteisena parvekkeella kesken grillauksen."

Marika V. Kotkasta
Marikan kaamein grillauskokemus:             
"Järjestin upeat 60 v. grillibileet isäpuolelleni. Kaikki oli niin hienosti ennen kuin 5 min jälkeen kaasuloppu... Oli vielä pyhäpäivä, mutta onneksi neste oli vielä 10 min auki... Hurjalla vauhdilla sinne ja onneksi kaasua saatiin ennen kuin myyjä sulki aseman."

Kisan säännöt >>

Error! XForm is not set