1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä:
Kesko Oyj:n rakentamisen ja talotekniikan kauppa, y-1643256-1
Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa

Arvonnan yhteistyökumppanit:
Kesko Oyj:n K-Rauta -ketju

2. Palkinnon arvonta

Arvonnassa arvotaan yksi (1 kpl) Muuli 1400 Jubilee -peräkärry (arvo 1495,00 e + toimituskulut). Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittaja arvotaan 4.6.2019 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Voittajan nimi ja kuva voidaan julkaista arvontaan osallistuneille osoitetuissa sähköposteissa, sekä järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Lisäksi voittaja sitoutuu haastattelun antamiseen ja julkaisemiseen siitä, miten hän on käyttänyt voittamaansa palkintoa.

Palkinto toimitetaan voittajalle tämän ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Toimitus tapahtuu noin viikon sisällä arvonnan suorittamisesta.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Myöskään K-Rauta-ketjuun kuuluvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Arvontaan osallistuminen vaatii Kesko Oyj:n järjestämän #krillaa –grillitestin tekemistä osoitteessa k-rauta.fi/krillaa. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.                           

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 20.5.-3.6.2019 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 4.6.2019 mennessä.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain Internetissä K-Rauta -ketjun sivustolla. Osallistumissivusto ja kilpailun säännöt ovat löydettävissä osoitteen www.k-rauta.fi kautta. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä omat yhteystiedot kysyttyihin kohtiin. Sama henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran.

Arvontaan osallistuvan henkilön on täytettävä osallistumislomakkeen pakolliset kentät. Pakollisia kenttiä ovat: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, matkapuhelinnumero ja sääntöjen hyväksyminen.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Kesko Oyj:n K-Rauta-ketjun arvonta-, kampanja ja kilpailurekisteriin. Katso Kesko Oyj:n K-Rauta -ketjun tietosuojaseloste arvontoihin liittyen Mikäli asiakas antaa suostumuksen sähköpostimarkkinoille, tiedot tallennetaan myös K-Plussan asiakasrekisteriin. Katso K-Plussan asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 30 Ei 0