Rautakesko Oy:n esiliina-arvonnan säännöt

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä:
Rautakesko Oy, y-1643256-1
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

Arvonnan yhteistyökumppanit:
Rautakesko Oy:n K-rauta -ketju

2. Arvonta

Arvonnassa arvotaan 20 kpl 50 euron arvoisia esiliinoja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajat arvotaan 4.8.2016 mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Palkinnon luovuttamisesta sovitaan erikseen voittajan kanssa: palkinto lähetetään voittajan pyydettäessä antamaan postiosoitteeseen. Palkinnot tullaan luovuttamaan vuoden 2016 aikana.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Rautakesko Oy:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Myöskään K-rauta-, Rautia- taikka K-maatalous -ketjuihin kuuluvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Arvontaan osallistuminen vaatii tilaamista K-raudan verkkokaupasta (k-rauta.fi). Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 7.7.–31.7.2016 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvonta tapahtuu 4.8.2016 mennessä.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain Internetissä K-rauta -ketjun sivustolla. Verkkokauppa ja kilpailun säännöt ovat löydettävissä osoitteen www.k-rauta.fi kautta. Osallistuminen tapahtuu tilaamalla K-raudan verkkokaupasta. Sama henkilö voi osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin haluaa, jokainen erillinen ostotapahtuma oikeuttaa yhteen arvontaan osallistuvaan arpaan. Jokainen verkkokauppatilaus osallistuu arvontaan automaattisesti. Arvontaan osallistuvan henkilön on täytettävä tilaukseen vaadittavat pakolliset kentät.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkkokauppa toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Rautakesko Oy:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Rautakesko Oy:n palvelurekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti. Rautakesko Oy:n palvelurekisterin rekisteriseloste löytyy osoitteesta https://www.k-rauta.fi/tietoa-meista/rekisteriseloste/

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Rautakesko Oy:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.