Keraaminen hiiligrilli Big Green Egg

Keraaminen hiiligrilli Big Green Egg

Huippukokkien suosima Big Green Egg -keraaminen hiiligrilli on nyt saatavana K-raudoista.

Big Green Egg -hiiligrilli on kotikulinaristin unelma, jolla onnistuu niin grillaaminen, paistaminen, hauduttaminen kuin savustaminenkin täysin säädettävässä lämpötilassa. Monipuolisella hiiligrillillä voi siis valmistaa terveellisesti kaikkia ruoka-aineita & ruokalajeja grillatusta lihasta tai herkullisesta kalasta aina rapeaan pizzaan ja makeisiin jälkiruokiin asti.

Monipuolisella hiiligrillillä voi valmistaa terveellisesti kaikkia ruoka-aineita & ruokalajeja.

 

Täysin säädeltävät lämpötilat

Big Green Eggin salaisuus piilee sen kestävässä ja lämpöä eristävässä keraamisessa pinnassa, jonka ansiosta grillin lämpötilaa voidaan ohjata, ja haluttu lämpötila voidaan säilyttää useiden tuntien ajan - hiiliä lisäämättä.

Eristävä keraaminen materiaali mahdollistaa tarkan lämmönsäätelyn alhaisillakin lämpötiloilla (95 - 180°C), jolloin esimerkiksi lammas, kana, ribsit tai muut grillattavat suosikkiruoat saavat mahdollisimman mehevän maun. Suomen olosuhteisiin Big Green Egg onkin aivan erinomainen, koska sitä voi käyttää talven pakkasillakin.

Big Green Eggin salaisuus piilee sen kestävässä ja lämpöä eristävässä keraamisessa pinnassa, jonka ansiosta grillin lämpötilaa voidaan ohjata.

 

Eri kokoja erilaisiin grillaustarpeisiin

Big Green Egg -hiiligrillejä on saatavilla seitsemää eri kokoa; Mini, Minimax, Small, Medium, Large, XL ja malliston kuningas XXL. Mini sopii pienen kokonsa vuoksi erinomaisesti retkeilyyn, Mediumilla ja Largella luonnistuu ruuanvalmistus perheelle ja ystäville, kun taas XLargella grillaa herkut helposti suurissa tapahtumissa. Kaikkiin malleihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita, kuten grillausalustoja, lämpömittareita sekä grillaushansikkaita.

Palaa grillauksen etusivulle >>