Vinha – puolihimmeää peittosuojaa puujulkisivuille

Vinha – puolihimmeää peittosuojaa puujulkisivuille

Vinha on erinomainen huoltomaali, joka jättää kauniisti puun pintastruktuurin näkyviin. Tikkurilan Muuttumisleikki-kilpailun voittaja Tuija maalasi itse piha-aitan julkisivun Tikkurilan Vinhalla ja nyt kohde on koko pihapiirin piristys. Katso lopputulos videolta!

Kotimainen Vinha on kehitetty kestämään Suomen vaativia ilmasto-olosuhteista. Akrylaattipohjaisella Vinhalla käsittelet talon lauta- ja hirsipinnat niin ulkoseinät, ikkunanpuitteet kuin vuorilaudat hillityn himmeäksi ja puun syyt kauniisti näkyviin jättäen.

Vinhalla käsitelty pinta joustaa ja elää alustan ja vuodenaikojen mukaan. Maalipinta on vedenkestävä, mutta hengittävä − päästäen vesihöyryn ulos. Tuote on sävytettävissä Vinha-värikartan 30 luonnonläheiseen väriin, jotka sopivat ympäristöön kaikkina vuodenaikoina.

Vesiohenteinen Vinha soveltuu uusille tai aiemmin Vinhalla tai kuullotteilla käsitellyille pinnoille, sahatuille ja höylätyille kuin myös painekyllästetylle puulle ja teollisesti pohjamaalatuille pinnoille. Myös aiemmin tummaksi kuultokäsitellyn puun saat Vinhalla vaaleammaksi.

Katso, miten Muuttumisleikin voittaja Tuija uudisti Vínhalla vanhan piha-aitan:

Vinhan purkkikoot: 0,9 l, 2,7 l, 9 l, 11,7 l  ja 18 l.

Lue lisää Vinhasta ja tutustu työohjeisiin täältä.

Laske Tikkurilan maalilaskurin avulla tarkka menekki!