Lasten piha

Lasten piha

Piha tarjoaa lapselle luovan leikkiympäristön ja mahdollisuuden purkaa energiaa liikunnan ja hauskan puuhastelun lomassa.

Pihan koosta riippuen sille voi sijoittaa yhden tai useampia aktiviteettipisteitä. Missä olisikaan paremmat leikit kuin omassa pihassa parhaiden kavereiden kanssa! K-raudoista löydät valikoiman lasten pihan tuotteita.

Leikkimökki on monen lapsen unelma. Siellä sisustetaan ensimmäistä omaa kotia, pidetään kioskia vanhemmille ja järjestetään mehukutsuja ystäville. Erilaisiin pihapiireihin sopiva Leikkimökki Kaisa on myös vanhempien mieleen, sillä se voidaan maalata vaikka pihan päärakennuksen väriseksi.

Hiekkalaatikko on leikkikentän klassikko, jossa leikkiessä vain luovuus on rajana.  Hiekkalaatikolla viihtyvät rauhallisemmasta menosta pitävät sekä perheen pienimmät ulkoilijat.  Touhuilujen välissä on syytä muistaa tankata energiaa. Valkokuultolakattua mäntyä olevan lasten piknikpöydän ääressä lasten ruokahetki sujuu mukavasti ja välipalakin maistuu ulkona syötynä paremmalta.

Hiekkalaatikko on leikkikentän klassikko, jossa leikkiessä vain luovuus on rajana.

 

Kuka uskaltaa ottaa kovimmat vauhdit? Oman pihan keinussa pääsee vauhtien makuun silloin kun siltä tuntuu. Cancan-keinussa on keinupaikkoja neljälle lapselle. Cancan-istuin korkealla selkänojalla takaa puolestaan turvalliset keinuhetket perheen pienimmällekin vauhtihirmulle.

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}

Joskus hauskinta on päästä auttamaan äitiä tai isää oikeissa töissä. Lasten Funny-kottikärryillä pihan pikku apuri voi olla avuksi omilla työkaluillaan. Kevyillä kottikärryillä esimerkiksi lehdet ja oksat kulkevat sukkelasti paikasta toiseen.

Painekyllästetystä puusta valmistetussa Marta-kiipeilytelineessä keikkuvat kotipihan hurjapäisimmät. Puolapuut kiipeilytelineen päällä ja sivussa, kiipeilyseinä, köysi sekä apinakeinu mahdollistavat mitä hauskimmat temput.