Piharakennuksilla lisätilaa asumiseen

Piharakennuksilla lisätilaa asumiseen

Tyylikkäät ja toimivat piharakennukset viimeistelevät pihan ja tuovat viihtyvyyttä mökille tai omalle kotipihalle. Tutustu ja tee unelmista totta!

Tässä poimittuna 10 esimerkkiä kattavasta piharakennusten valikoimastamme. Kevään mittaan valikoimiimme on luvassa lisää piharakennuksia.

1. Sauna Luoman 10,3 m²

Onko sinun valintasi perinteisen tyylikäs sauna omalla terassilla? Tämän saunan pinta-ala on 10,3  ja seinävahvuus 44 mm. Saunan koko on 6,6 m² ja pukuhuoneen 3,7 m². Pohja-ala on 2,6 x 4,85 m. Täydellinen puuosatoimitus, toimitetaan puuvalmiina. Katemateriaali ja perustukset myydään erikseen.

Tästä pienestä pihasaunasta on hyvä katsella maisemia isojen ikkunoiden ansiosta.
Tästä pienestä pihasaunasta on hyvä katsella maisemia isojen ikkunoiden ansiosta.

2. Raita-pihasauna

Mikäpä voittaisi pihasaunassa istutut löylyt? Tammiston Raita-pihasauna on terassilattialla varustettu pienikokoinen sauna.

Kooltaan Raita-pihasauna on 2x2 m. Laaja ikkunapinta-ala mahdollistaa hyvät näkymät ulos.

Toimitukseen sisältyy seinä- ja kattoelementtien lisäksi kiuas, piippu, suojaseinä ja lauteet. Katon pintamateriaalit myydään lisähintaan.

Saunan materiaalit ovat tumma karkaistu lasi ja värjätty kuusi. Lauteet ovat käsittelemättömät.

3. Pihakeittiö 11,7 m²

Tyylikkäässä, 11,7 m² kokoisessa pihakeittiössä riittää tilaa kokkailuun ja oleiluun! Keittiötä voi käyttää keväästä pitkälle syksyyn lasiovien ja 4 korkean ikkunan ansiosta. Seinävahvuus on 34 mm. Pohja-ala on 3,9x3,0 metriä. Täydellinen puuosatoimitus, toimitetaan puuvalmiina. Katemateriaali ja perustukset myydään erikseen.

4. Leikkimökki Harmonia

Leikkimökissä avautuu lasten ikioma maailma! Tämä suloinen leikkimökki kalusteineen sopii parhaiten pienille lapsille. Avautuva taitto-ovi on helppo kääntää auki ja kiinni; ovi voidaan lukita salvan avulla.

Puuvalmis pikkumökki voidaan maalata oman maun mukaan. Anna vaikka lapsen valita sävyt itse ja ota hänet mukaan maalauspuuhiin!

Mökkiin kuuluu yksi pleksi-ikkuna, taiteovi sekä kuvassa näkyvät pöytäkalusteet.

 

5. Lasipaviljonki terassille

Terassille sijoitettava lasipaviljonki pidentää terassikautta, koska lasikaton ansiosta pienikin auringonpaiste lämmittää tilan.

Lasipaviljonkia on saatavana kolmessa eri koossa: 2,5x2,5 m, 3x3 m ja 3x4 m. Se sopii erityisesti nykyaikaisten talojen valmiille terasseille seinärakenteista irti olevaksi seurustelu- ja vihertilaksi.

Lisävarusteena saatavan pergolan avulla paviljongin katolle voi kasvattaa köynnöskaton.

6. Pleksipaviljonki

Pleksipaviljongin ansiosta voit viettää terassielämää ympäri vuoden! Tammiston puun pleksipaviljonkia on saatavana koot 3x3 m ja 4x4 m. Paviljongin voit sijoittaa valmiille terassille tai lisävarusteena myytävän pohjan ansiosta mihin vain.

Paviljonki muodostuu valmiista puu-/pleksielementeistä, jotka on erittäin helppo liittää toisiinsa. Paviljonki ei tarvitse välttämättä perustaksi kuin tasaisen alustan. Pakettiin sisältyy seinäelementtien lisäksi liukuovi ja katon vanerit. Katon pintamateriaalit, lattia ja koristeaidat myydään lisähintaan.

7. Vierasmaja Luoman

Mökkivieraat yöpyvät 9 neliön kokoisessa vierasmajassa kotoisan mukavasti! Majan pohja-ala on 3x3 metriä, lisäksi majaan sisältyy 1,5 metrin syvyinen terassi. Seinävahvuus on 44 mm ja harjakorkeus 2,67 m. Majassa on avattava pari-ikkuna. Täydellinen puuosatoimitus, toimitetaan puuvalmiina. Katemateriaali lisähintaan.

Vasemmalla aittavarasto, josta puolet on nukkumatilaa ja puolet varastoa. Oikealla 9-neliöinen vierasmaja omalla terassilla.
Vasemmalla aittavarasto, josta puolet on nukkumatilaa ja puolet varastoa. Oikealla 9-neliöinen vierasmaja omalla terassilla.

8. Aittavarasto Luoman 15 

Tarvitsetko mökille sekä lisää säilytystilaa että nukkupaikkoja? 15 neliön kokoinen aittavarasto voi silloin olla täydellinen ratkaisu. Aittavaraston pohja-ala on 3x5,1 m, josta puolet on vierasmajaa ja puolet varastoa. Seinänvahvuus on 44 mm. Täydellinen puuosatoimitus, toimitetaan puuvalmiina. Katemateriaali lisähintaan.

9. Iso varastovaja Luoman 9,9 

Varastoi puutarhatyövälineet ja muut pihatöissä ja pihalla olemisessa tarvittavat tavarat siististi reilunkokoiseen varastovajaan. Tämä tukeva, pariovellinen varastovaja on pinta-alaltaan 9,9 . Takaseinän ikkuna on kätevästi avattava. Seinävahvuus on 28 mm ja vajan pohja-ala 3,3 x 3,0 m. Toimitetaan puuvalmiina, katemateriaali lisähintaan.

Vasemmalla iso 9,9-neliöinen varastovaja, oikealla 7,5-neliöinen varasto.
Vasemmalla iso 9,9-neliöinen varastovaja, oikealla 7,5-neliöinen varasto.

10. Varasto Luoman 7,5 

Tähän 7,5  kokoiseen varastoon mahtuvat puutarhatyövälineiden lisäksi myös esimerkiksi polkupyörät ja ulkolelut. Seinän vahvuus on 16 mm, harjakorkeus 2,26 m ja pohja-ala 2,5x3 m. Katon pinta-ala on 9,99 m². Varastossa on pariovet sekä ikkuna. Täydellinen puuosatoimitus, toimitetaan puuvalmiina.

Selaa piharakennuksien esitettä >>