Marraskuu

Nyt on aika..

Talvi tekee tuloaan, jonakin aamuna lumi on maassa. Ole siis valmiina :

  • Ota lumityövälineet varastosta helposti saataville ja tarkista niiden kunto. Tarvittaessa hanki uudet sillä valikoimat ovat nyt kaupoissa parhaimmillaan.
  • Liukkaita kelejä varten kannattaa olla hiekka-astia täytettynä, turvallisuus ennen kaikkea.
  • Lintujen ruokinta pitäisi aloittaa nyt loppusyksyllä ja jatkaa läpi talven. Ripusta talipalloautomaatit ja lintulaudat paikkoihin joista lintuja on helppo seurata ikkunan takaa ja linnut ovat turvassa esim. kissojen hyökkäyksiltä.
  • Valosarjat tuovat piristystä pimeään kauteen, ne eivät ole ainoastaan joulun “juttuja”. Niillä saa luotua tunnelmaa sekä sisä- että ulkotiloihin ja käytössä vain luovuus on rajana. Yksinkertaista ja kaunista on esim. valot kynttilälyhdyn sisällä parvekkeen tai terassin pöydällä. Nykypäivän led-valosarjat ovat sekä turvallisia että energiataloudellisia.
  • Kaiva puutarhakirjat sekä kesällä muhimaan jääneet ideat esiin ja suuntaa katse ensi kevääseen. Talvella huolellisesti suunnitellut pihan uudistukset on helppo toteuttaa. Älä epäröi myöskään turvautua ammattilaisiin. K-raudan myyjä auttaa sinua laskemaan vaikkapa pihakivien menekin ja tarvittaessa järjestää asentajan uudelle kiveykselle. Suuremmissa projekteissa kannattaa teettää pihasuunnitelma ammattilaisella. Suunnitelman määräluettelon avulla myyjä laskee tarjouksen tarvittavista materiaaleista.

Pihan ja puutarhan vuosi

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}