K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Cello 3D-sisustuspaneelilla uutta ilmettä kotiin

Haluatko seinille piristystä? Cellon 3D-sisustuspaneelit ovat silmiä hivelevä vaihtoehto upean kolmiuloitteisen vaikutelman luomiseen.

3D-sisustuspaneelit voi kiinnittää seinään tai kattoon kuivissa sisätiloissa sekä lisäksi kostean tilan kattoon ja seinään kunhan riittävä tuuletus paneelin takana on varmistettu. Tuote ei sovellu saunaan eikä roiskevesille alttiiseen paikkaan. Paneelin runkomateriaalina on MDF-levy, joka on pinnoitettu kovalla melamiinipinnoitteella, jota käytetään myös laminaattilattioiden kulutuspintana. Prässätty pinta on myös erittäin aidonnäköinen ja -tuntuinen, eikä se haalene auringon UV-valon vaikutuksesta. 3D-sisustuspaneeli onkin kestävä ja tyylikäs valinta kodin eri pinnoille.

cello-3d-sisustuspaneelien-asennus-k-rauta-kuvitus-1

Kolme maanläheistä sisustuspaneelikuosia

Rusty Barnwood kuosi (yläkuvassa) on sävyistä tummin ja se sisältää myös hieman eri tummuusasteella olevia ja sahausjäljen sisältäviä paneeleita, joiden ajatellaan olleen lähtöisin vanhasta heinäladosta. Erittäin näyttävä kuvio esimerkiksi TV:n takana olevalle seinälle tai takkahuoneeseen.

cello-3d-sisustuspaneelien-asennus-k-rauta-kuvitus-2

Mountain Hut Pine kuosi (alempana makuuhuone) sisältää paneeleita kolmella eri tummuusasteella. Paneeleiden kuvio jäljittelee vanhan vuoristomökin laudoituksen eri sävyjä. Sopii erinomaisesti tehosteseinäksi olohuoneeseen tai makuuhuoneisiin.

Alabaster Barnwood kuosi (alempana olohuone) jäljittelee vaaleaa voimakassyistä puuta. Kaunis kuvio sopii vaaleutensa vuoksi monenlaisiin tiloihin ja tehosteseiniin.

3D-sisustuspaneelin asennus: Kolme eri tapaa

Cello 3D -sisustuspaneelin voi asentaa kolmella eri tavalla. Erilaisilla asennustavoilla saa luotua erilaisia kokonaisuuksia.

cello-3d-sisustuspaneelien-asennus-k-rauta-ohjeet

1. Vuorotellen niin, että joka toinen paneeli on alempana ja joka toinen ylempänä.

2. Paneelin alareuna on ulompana kuin yläreuna, kalansuomutyylillä

3. Kolmeen eri tasoon Asennuksessa käytetään paneelikiinnikkeitä.

Katso myös kuinka teet Cellon 3D-paneelista tehosteseinän.

Näin asennat Cello 3D -sisustuspaneelit