Remonttipalvelu auttaa onnistumaan
Remonttipalvelu auttaa onnistumaan

Pitäisikö kylppäri uusia? Miten on keittiön laita? Kun remontista huolehtivat ammattilaiset, voi itse nukkua yönsä rauhassa. Hommat etenevät aikataulussa selkeän suunnitelman mukaan ja lopputulos on viimeistelty.

Kodin remontti on monimuotoinen projekti, jonka lopputulosta tavallisesti odotetaan enemmän kuin itse remontointivaihetta. Monella on osaamista hoitaa remontointi itse, mutta kaikilla sellaista tieto-taitoa tai mahdollisuutta ei syystä tai toisesta ole. Tällöin avuksi kannattaa ottaa ammattitaitoinen ja luotettava remonttipalvelu. Kun remontti on ammattilaisten käsissä, voi luottaa siihen, että lopputulos on toimiva ja että remontin teossa suuremmilta yllätyksiltä vältytään.

K-rauta tarjoaa remontointiin kattavan ja monipuolisen remonttipalvelun, joka sisältää koko prosessin aina suunnittelusta työvälineisiin ja tuotteista tekijöihin. Palvelun avulla hoituvat niin ikkunoiden, ovien ja kodinkoneiden asennukset kuin kylpyhuone tai keittiöremontit. Remonttipalvelu huolehtii myös esimerkiksi lämmitysjärjestelmien asennuksesta.

Remonttipalvelun käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi:

  • Käy myymälässä jututtamassa myyjää. Halutessasi voit varata palveluajan etukäteen netissä. Käynnillä selvitetään, millaisesta projektista on kyse, hahmotellaan budjetti ja laitetaan homma käyntiin.
  • Seuraavaksi K-raudan remonttiasiantuntija tulee käymään kohteessa. Samalla tarkennetaan remontin yksityiskohtia ja muodostetaan kokonaiskuva remontin laajuudesta ja tarvittavista toimenpiteistä.
  • Kun alkukartoitus on valmis, aloitetaan työn suunnittelu ammattisuunnittelijan johdolla. Havainnollinen 3D-visualisointi auttaa hahmottamaan ja vertailemaan erilaisia toteutusvaihtoehtoja.
  • Suunnittelun jälkeen aloitetaan työt kohteessa. Remontti toteutetaan sovitussa aikataulussa.
  • Lopuksi työ viimeistellään, paikat siivotaan kuntoon ja remontoitu kohde luovutetaan asiakkaalle.

Helppoa, eikö? Mukavinta koko hommassa – toivotunlaisen lopputuloksen ja rikkomattoman kotirauhan lisäksi – on tietysti se, että remontoinnista koituvat kulut voi vähentää verotuksessa 2 400 euroon asti per henkilö.

Lue lisää K-raudan remonttipalvelusta >