Huikea kylpyhuoneremontti!

Huikea kylpyhuoneremontti!

Kun tehtävänä on vaikkapa kylpyhuoneremontti, apu löytyy K-raudan Asennuspalvelusta. Katso video, huikeat ennen-jälkeen-kuvat ja vaikutu!

– Kylpyhuoneremontteja tilataan meiltä tällä hetkellä paljon. Näyttää siltä, että käynnissä on selvä trendi, jossa kylpyhuoneisiin ollaan valmiita todella panostamaan. Se näkyy niin pintamateriaalien kuin valaistuksen ja kalusteidenkin valinnassa, kertoo Toni Meriluoto K-rauta Skanssin Asennuspalvelusta.

Tämän jutun kohteessa oli alunperin tarkoitus tehdä nopea pintaremontti, sillä asiakkaalla oli mielessä selkeä ajatus siitä, millainen remontin lopputuloksesta tulisi. Remontoinnin yhteydessä pesuhuoneesta löytyi kuitenkin kosteutta, mikä pitkitti hieman projektia. Kuivauksen jälkeen työhön päästiin ripeästi.

Kohteessa uusittiin kaikki lattiasta kattoon, seinälevytyksiä myöten. K-rauta huolehti purkutöistä, laatoituksesta, kalustuksesta, valaistuksesta ja putkitöistä. Lisäksi K-raudan Asennuspalvelu remontoi myös saunan.

Vanha sauna oli tyyliltään hyvin perinteinen. Sauna remontoitiin kokonaan K-raudan Cello-valikoiman tuotteilla. Tila henkii nyt modernia savusaunatunnelmaa.

Kylpyhuoneremontti teki tilasta modernin, tyylikkään ja erinomaisen onnistuneen kokonaisuuden.

– Kylpyhuoneremontti on tärkeää hoitaa huolellisesti. Ikävien kosteusvauruioiden välttämiseksi märkätiloja remontoitaessa määräysten ja ohjeiden noudattaminen korostuu. Asiantuntevat Asennus- ja Remonttipalvelumme ovat tällöin hyvä apu, muistuttaa Meriluoto.

– Tavallisesti kylpyhuoneremonteissa käytetään apuna myös meidän Suunnittelupalvelua, jonka avulla asiakkaan on helpompi hahmottaa kokonaisuutta. Mallinnoksien avulla kun pääsee tarkastelemaan valittuja pintamateriaaleja, kalusteita ja muita ratkaisuja sekä niiden yhteensopivuutta jo etukäteen, hän päättää.