Kylpyhuone kuntoon uusilla materiaaleilla

Kylpyhuone kuntoon uusilla materiaaleilla

Vanhempikin kylpyhuone muuttuu kerta heitolla, kun se saa pintaansa uudet kalusteet ja pinnat. K-rauta toteutti tämän tyylikkään tumman kylpyhuoneremontin alusta loppuun asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kun kylpyhuone on nähnyt riittävästi elämää, on aika vaihtaa pintamateriaalit uusiin. Kylppäriremontin suunnittelussa sinua auttavat K-raudan ammattitaitoiset myyjät ja suunnittelijat, joilla on hallussaan alan viimeisin tieto-taito.

Uusittu kylpyhuone tuo asuntoon viihtyisyyttä ja kasvattaa kiinteistön arvoa. Kun kosteat tilat laittaa kerralla kuntoon, voi myös yönsä nukkua rauhassa. Tässä kylpyhuoneessa uusittiin koko tila lattiasta kattoon. Lopputuloksena on hillitty ja tyylikkään kaunis, tumma kokonaisuus.

Seinä- ja lattiapinnat

Tyylikkään tumma pinta saatiin aikaan mustalla Argus Porcellano -laatalla, jota voi käyttää sekä lattiaan että seinään. Laattaa täydennettiin keraamisella ja lasitetulla Cello Luca -mosaiikkilaatalla ja kylpyhuoneen lattia pinnoitettiin mustalla Marazzi Masterker -laatalla.

Suihku, hana, pesuallas ja kaapistot

Suihkuksi tilaan valittiin tyylikäs HG Croma 220 Showerpipe -kattosuihkusetti, johon sisältyy sekä ylä- että käsisuihku. Muut kylpyhuonekalusteet hankittiin kiiltävästä Noro Relounge -sarjasta, jonka kaapistoissa on soft close -toiminnot. Kun kylpyhuonekalusteet on nostettu irti lattiasta, ne eivät pääse keräämään alleen kosteutta. Tilan WC-istuin on IDOn pehmeäkantinen Seven D.

Valaistus ja peili

Tumma tila vaatii hyvin suunnitellun valaistuksen. Se toteutettiin tässä kylpyhuoneessa Cello Fibre 9 -valokuitusarjalla. Valaistusta täydennettiin myös kostean tilan ledspoteilla. Eikä kylpyhuone olisi mitään ilman kuvastinta. Tilan viimeistelee loisteputkella varustettu Svedbergs-peili.

K-raudan palvelut apunasi

Tämä kylpyhuoneremontti toteutettiin suunnittelusta alkaen K-raudan Suunnittelu- ja Asennuspalveluiden avulla. Kylpyhuone mallinnettiin ja asiakas pystyi sen avulla vertailemaan eri materiaalien sopivuutta omaan kylpyhuoneeseensa. Suunnittelun jälkeen Remonttipalvelu huolehti toivottujen tuotteiden asennuksesta. Näin 1980-luvun puolivälissä valmistunut kylpyhuone päivitettiin moderniksi 2010-luvun tilaksi.

Innostuitko? Tutustu K-raudan valikoimaan ja ota yhteyttä lähimpään myymälääsi!

Kaikki jutun tuotteet ovat K-rauta Skanssin valikoimasta.