Sauna uudenveroiseksi saunavahalla

Löytyykö sinunkin kotoasi kulahtaneen keltainen sauna? Mikäli budjetti ei taivu suurempaan remppaan, suosittelemme tutustumaan Tikkurilan Supi Saunavahaan.

Testaa Supi Saunavahan sävyjä studiossa:

Valitse saunatilaan haluamasi värit Supi Saunavahan valmiista väreistä. Huomaa, että voit kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä vahaamalla pinnat eri väreillä. Klikkaa ensin pintaa, sitten värisävyä ja kokeile!

Lauteet

Välilaudat

Selkänoja

Seinät

Katto


Väriä myös saunan lauteisiin?

Tuntuuko ajatus lauteiden maalaamisesta kaukaiselta? Tikkurilan valikoimasta löytyy kuitenkin sävytettävä Supi Saunavaha, jonka soveltuu löylyhuoneen kaikkien pintojen käsittelyyn. Valmiiden värien mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi suojavahan voi sävyttää haluamallaan värillä.

Ensiajatus voi olla, että mitä myrkkyjä tuote mahtaa sisältää. Vesiohenteinen Supi Saunavaha on kuitenkin luonnonvahaa sisältävä suoja-aine, joka kuuluu rakennusmateriaalien parhaaseen M1-päästöluokkaan. Tuotteesta ei siis haihdu sisäilmaan haitallisia aineita saunassakaan.

Ps. Saunan sävyttämisen jälkeen tilaan saat särmää eri värisillä kiuaskivillä, tummalla lasiovella sekä saunatarvikkeilla.

Lue lisää ja osta tuote

Näin se onnistuu

1. Puhdista saunan pinnat esim. pölyharjalla.

2. Poista teräslastalla mahdollinen pihka.

3. Kostuta käsiteltävät pinnat kevyesti vedellä ja anna kuivua. Hio kuivumisen seurauksena nousseet puukuidut pois ja harjaa hiontapöly pois.

4. Supi Saunavahan voit levittää puhtaalle ja pölyttömälle pinnalle siveltimellä, sienellä tai vaahtomuovisiveltimellä. Levitä tuotetta syiden suuntaisesti sen verran, kuin puuhun imeytyy kertalevityksellä.

5. Käsittele kaikki saunan pinnat ja puhdista työvälineet huolellisesti vedellä ja saippualla. Kuivaa huolellisesti ennen säilöön laittamista.

Lue myös nämä

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}