Puhtaassa kodissa on helppo hengittää

Siivoaminen on myös halpa ja nopea sisustuskeino. Siisti koti luo levollisen mielen. Tässä muutama hyvä syy tarttua imurin varteen.

Katso imurointituotteet

Allaway-keskuspölynimurilla siivoaminen on helppoa! Sisäilma pysyy puhtaana ja raikkaana.

Kirkkaat auringonsäteet paljastavat lattialla olevat villakoirat ja ilmassa leijailevat pölyhiukkaset. Kunnon siivous raikastaa kodin! Kiinnitä huomiota siivousvälineisiin. Ehjillä ja puhtailla siivousvälineillä on huomattavasti helpompi ja mukavampi siivota. Ennen imurointia siivoa lattiapinnoilta ylimääräiset esineet omille paikoilleen.

Aloita imurointi talon ulkonurkasta edeten ulko-ovelle. Imuroi myös huonekalujen alta ja siirrä tarvittaessa huonekalut pois tieltä, jotta yletät nurkkiin ja listojen luokse.

Letku kiinni imurirasiaan, musiikki soimaan ja imuroimaan!

Näillä vinkeillä saat superpuhtaan kodin:

  1. Allawayn yleissuulakkeet soveltuvat sekä lattia- että mattopinnoille. Parkettisuulakkeella ja monikäyttöisellä Allawayn moppisuulakkeella puhdistat kovat lattiapinnat hellävaraisesti. Lattialistojen päälliset saa helpommin imuroitua huonekalukaksoissuulakkeen pitkillä harjaksilla.
  2. Valitse huonekaluille ja matoille imuilmatoiminen tamppari, joka irroittaa tehokkaasti niihin kiinnittyneen pölyn. Matot on hyvä tuulettaa imuroinin jälkeen. Irrota sohvista ja nojatuoleista myös sohvatyynyt ja irtotyynyt ja imuroi ne kauttaaltaan.
  3. Huolehdi puhtaudesta myös makuuhuoneessa. Imuroi ja tuuleta patjat säännöllisesti, jotta ne pysyvät raikkaina. Tiesitkö, että aikuisesta ihmisestä voi irrota vuoden aikana jopa kilo rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa, pelkästään pään alueelta. Aika hurjaa! Huonekalukaksoissuulakkeella tai -tampparilla saat irrotettua pölyn, hiukset ja eläinten karvat patjoista.
  4. Pattereiden väleihin sekä muihin ahtaisiin paikkoihin yletät parhaiten rakoharjasuulakkeella sekä kapeakärkisuulakkeella.
  5. Nosta katse ylös lattiapinnoilta ja imuroi myös lamput, kirjahyllyjen ja vaatekaappien päälliset. Huonekalukaksoissuulakkeen pitkät pehmeät harjaspäät eivät naarmuta herkkiä pintoja. Imuroi sälekaihtimet suljettuina, molemmin puolin. Muista myös verhotangot!
  6. ”Muista viedä tuhkatkin pesästä”. Varmista aina ennen imurointia, että tuhka on hyvin jäähtynyttä. Hienojakoiseen tuhkan imurointiin käytetään keskuspölynimuriin liitettävää EE-20 esierottelijaa. Esierottelija soveltuu myös muun hienojakoisen pölyn, hiekan, karkean roskan sekä myös veden imurointiin. Kätevää erityisesti kosteissa tiloissa ja eteisessä!

Välineet kuntoon! Näillä saat puhdasta jälkeä: