Top 5 tapaa pitää wc aina puhtaana

Aina siisti wc kuulostaa oikein hyvältä, eikö? Muutamalla pikkukikalla pidät vessan aina siistissä kunnossa. Hygieeninen ja helposti puhdistettava wc-istuin on avain puhtauteen. Listasimme 5 tapaa joilla vessan puhdistus hoituu nopsasti ja kivuttomasti.

Tee vessan siivoamisesta helppoa!

Näet vinkit plus-palluroita klikkaamalla.

 

Fiksut ja arkea helpottavat innovaatiot

Gustavsbergillä tuotteiden näkymättömät, sisäiset ominaisuudet ovat yhtä tärkeitä kuin ulkoiset. Kaikissa tuotteissa keskitytään muotoilun ja ulkonäön lisäksi fiksuihin innovaatioihin, jotka helpottavat päivittäistä elämääsi. Kylpyhuoneessa yksi oleellisimmista asioista on puhtaus ja hygieenisyys, ja siksi se on aina oleellinen osa tuotteita.

WC-istuimien viimeisin innovaatio Hygienic Flush-huuhtelu tuo monia hyötyjä. Tärkein ero perinteisen ja avoimen huuhtelukauluksen välillä on se, että avoimessa huuhtelukauluksessa ei ole vaikeasti puhdistettavaa reunaa. Jokainen huuhtelu puhdistaa koko WC-kulhon aivan yläreunaan asti ja yletyt myös pyyhkäisemään istuimen helposti puhtaaksi rätillä.

Halusitpa sitten perinteisen, korotetun, suuremmalla jalalla varustetun tai seinälle asennettavan WC-istuimen, löydät sen K-Raudan verkkokaupasta Gustavsbergin valikoimasta. Tarkista samalla myymäläkohtainen saatavuus.

Varaosia 10 vuoden ajan

Mikäli päädyt Gustavsbergin WC-istuimeen, voit olla huoleti. Tuotteiden varaosia on saatavilla vähintään 10 vuoden ajan sen jälkeen, kun tuote on poistunut valikoimista.