Ota kaikki hyöty irti Kärcherin painepesurista

Ota kaikki hyöty irti Kärcherin painepesurista

Jos sinulla on käytössä Kärcherin painepesuri ja tahdot ottaa siitä kaiken hyödyn irti, tutustu listaamme painepesurin kätevimmistä lisävarusteista ja pesuvinkeistä.

Kärcherin painepesureilla pystyy hoitamaan useita pesukohteita, jotka voivat olla työläitä tai jopa mahdottomia tehdä perinteisillä siivousvälineillä. Olet sitten pesemässä terassia, pihakalusteita, kiveystä, putkia tai rännejä, Kärcherin painepesureiden lisävarusteilla työt sujuu nopeasti ja tehokkaasti. 

TERASSIN PESEMINEN TERASSIPESURIN AVULLA

Mies pesee terassia Kärcher T-350 Terassipesurilla

Terassipesurin avulla teet terassin pesemisestä helppoa ja nopeaa, oli kyseessä sitten pieni tai suuri terassialue. Terassipesurissa yhdistyy kaksi propellia, joiden korkeutta pystyy itse säätämään sekä kaksi korkeapainesuutinta. Näiden ominaisuuksien ansiosta Kärcherin terassipesuri liikkuu terassin pinnalla kuin ilmatyynyalus ja puhdistaa terassin todella nopeasti ja tehokkaasti.

KORKEAPAINEHARJAN KANSSA PESET PUUTARHAKALUSTEET HELPOSTI

Kärcherin Korkeapaineharjalla pesee puutarhakalusteet helposti ja nopeasti

Puutarhakalusteiden pesu on äärimmäisen nopeaa, kun yhdistät korkeapaineharjan painepesuriin. Jos puutarhakalusteissa oleva lika on jo ehtinyt pinttyä, käytä pesuharjan kanssa lisäksi Kärcherin puupinnoille sopivaa pesuainetta.

POISTA SAMMAL KIVEYKSESTÄ KUNNOLLA

Mies pesee kiveyksestä sammalta ja likaa pois Kärcher Rotojet DB 2642-729 K7:lla

On hyvä muistaa, ettei sammalta muodostu kivipinnoille vain paksuina kerroksina, vaan ne tunkeutuvat kiven huokosiin. Jotta sammaleen saa kunnolla pois kiveyksestä, kannattaa ottaa käyttöön turbosuutin.

Turbosuuttimen avulla saat käyttöösi pyörivän suihkun, joka yhdistää voimakkaan pintapaineen sekä laajan peiton.

Muista kohdistaa suihku pystysuorassa kiveykseen, pidä etäisyys noin 20–30 sentissä ja pese hitaasti laidasta toiselle.

PUTKIEN JA RÄNNIEN PUHDISTAMINEN

Mies puhdistaa putkesta tukosta Kärcherin Putkenaukaisuvarusteilla. Kuvassa Putkenaukaisuvarusteet Kärcher 7,5m 2637-729 Rotojet DB 2642-729 K7:lla

Paha haju on yleensä ensimmäinen signaali siitä, että putkissa on jotain ongelmaa. Joskus tilanne ehtii niin pahaksi, ettei putket enää vedä ollenkaan.

Kärcherin putkenaukaisuvarusteilla poistat tukokset putkista ja puhdistat rännit nopeasti ja turvallisesti. Putkenavausletkussa on neljä taaksepäin osoittavaa korkeapainesuutinta, jotka kuljettavat letkun sulavasti putken läpi ja poistavat samalla tukokset. 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0