10 vinkkiä eteisen sisustukseen

Toimiva ja hyvä eteinen on paitsi kiireisten aamujen pelastus, myös käyntikortti kodistasi. Ei siis ole ihan sama millaiseen eteiseen astelet. Lue vinkit ja tee eteisestäsi toimivan tyylikäs uusilla Cello Season -piensisustuksen tuotteilla!

10 vinkkiä eteisen kohennukseen, ole hyvä: 

1. Huomioi istumatila kenkien laittoa varten. Eteisen penkki ei siis ole turha hankinta. Penkki toimii myös laskutilana ruokakassille. Kuvassa penkin lisäksi Cello Season -sarjan raidallinen vaasi, naulakko, hyllykkö, peili ja musta kynttilälyhty.

2. Hanki tyylikäs kassi tai kori kierrätykseen meneville lehdille ja papereille. Kuvassa Cello Season -sarjan koreja.

3. Kunnollinen lipasto. Kunnollisen kokoinen ja tyylikäs lipasto tuo eteiseen ryhdikkyyttä ja kaivattua säilytystilaa.

 4. Kaunis peili on tarpeellinen viime hetken tarkistusta varten: onhan paita oikeinpäin päällä? Kuvassa Cello Season -sarjan peili.

5. Laita valaistus kohdalleen ja johan alkaa näkemään! Ovatko valaisimesi lamput liian himmeät? Vaihda kirkkaammat lamput tilalle. Jos valaisin on jo aikansa elänyt, hanki suosiolla uusi tilalle. Kuvan pöytävalaisin on Cello Dolce, kattovalaisin Cello Molto II.

6. Maalaa seinä raikkaalla sävyllä. Seinien värillä on väliä pienessä eteisessä. Tummat seinät tekevät tilasta ahtaamman oloisen. Tutustu Cellon sisämaaleihin tästä

7. Matto pehmentää mukavasti eteisen ilmettä ja tuntuu hyvältä jalkojen alla. Tutustu mattovalikoimaamme.

8. Asenna kestävä vinyylilattia. Jos eteisen lattia on jo kulunut lähes puhki, niin valitse tilalle uusi kestävä Cellon vinyylilattia. Kuvassa Cello Victoriana -vinyylilankku. Tutustu vinyylilattioiden valikoimaamme tästä.

9. Taulut ja valokuvat tuovat tunnelmaa! Ripusta siis eteisen seinälle Cello Season -sarjan kauniita tauluja tai kehystä omat kuvat valokuvakehyksiin.

10. Säilö avaimet talteen tyylillä. Puinen Cello Season -sarjan avainkaappi on vaalean tyylikäs.

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0