10 vinkkiä eteisen sisustukseen

Kutsuva eteinen luo kotiin heti hyvän tunnelman. Toimiva ja hyvä eteinen on kiireisten aamujen lisäksi myös käyntikortti kodistasi muille. Ei siis ole ihan sama, että millaiseen eteiseen astelet. Cellon sisustustuotteilla raikastat eteisen ilmeen mukavan huokeasti. Tee vinkkien avulla eteisestäsi parempi!

10 VINKKIÄ ETEISEN KOHENNUKSEEN, OLE HYVÄ:

1. Huomioi istumatila kenkien laittoa varten. Eteisen penkki ei siis ole turha hankinta. Penkki toimii myös laskutilana ruokakassille. Kuvassa penkin lisäksi Cellon musta pöytä kannella, joka kestää myös istumista, koko 35 x 47 cm. Saatavana myös vaalea greige.2. Tee koreja hyödyntämällä kaunis säilytystila pienille tavaroille sekä mahdollisesti paikka kierrätykseen meneville lehdille, pahveille ja papereille. Hanki Cello-sarjan koreja.

 

3. Takkien säilytytystä varten tarvitaan hyvä naulakko tai kunnon vaatekaappi. Tutustu K-Raudan liukuovikaapistoihin. Kuvassa Cellon liukuovikaapisto, selaa esitettä


4. Onhan paita oikein päin päällä? Kaunis peili on tarpeellinen viime hetken tarkistusta varten. Kuvassa Cello-sarjan peili.


5. Valaistus kohdalleen ja johan alkaa näkemään! Ovatko valaisimesi lamput liian himmeät? Vaihda kirkkaammat lamput tilalle. Uusia valaisimia hankit kätevästi K-Raudasta. Tutustu kattovalaisimien valikoimaan.


6. Seinien värillä on väliä pienessä eteisessä. Tummat seinät tekevät tilasta ahtaamman oloisen. Maalaa tila raikkaalla seinän värillä! Testaa eri sävyjä Cellon sisämaalistudiossa. Katso vinkit onnistuneeseen seinien maalaukseen.

 

7. Matto pehmentää mukavasti eteisen ilmettä ja tuntuu hyvältä jalkojen alla. Harmaan sävyisessä kuviomatossa ei näy likakaan kovin hyvin! Katso mattojen valikoima.

 

8. Jos eteisen lattia on jo kulunut lähes puhki, niin valitse tilalle uusi kestävä ja helposti asennettava vinyylilankku. Kuvassa Cellon Victoriana-vinyylilankku. Katso vinkit ja ohjeet lattiaremonttiin!

 

9. Kuvat tuovat tunnelmaa! Ripusta siis eteisen seinälle taulu tai kehystä omat kuvat valokuvakehyksiin.

 

10. Katso aika kunnon seinäkellosta. Tutustu kellojen valikoimaan.

Katso myös remontoinnin ohjeet!

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 3 Ei 3