K-Raudan Habitare-osaston ohjelma 11.-15.2019

Tervetuloa tutustumaan Habitaressa K-Raudan tilavaan osastoon 7a100 ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta. Paikalla sisustussuunnittelija Seija Strand, Alex Nurmi kokkaamassa. Tule tekemään oma moodboard ja hakemaan omansävyisesi Cello Color Sample -maalipurkki. Katso tarkempi aikataulu alta!

Seija Strand paikalla K-Raudan osastolla 7a100

  • Ke 11.9. klo 12-15 ja 16-18  
  • To 12.9. klo 11-14 ja 15-17
  • Pe 13.9. klo 12-15 ja 16-18
  • La 14.9. klo 11-13 ja 14-17
  • Su 15.9. klo 10-12 ja 13-16

Nyt on hyvä tilaisuus kohentaa kodin ilmettä ja viihtyisyyttä, sillä sisustussuunnittelija Seija Strand on tavattavissa K-Raudan osastolla. Seija antaa sisustuskonsultaatiota osastolla vieraileville asiakkaille tulojärjestyksessä. Voit ottaa mukaan pohjapiirustuksia ja kuvia tilasta, johon toivot Seijalta konsultaatioapua.

Osastolla on lisäksi nähtävänä neljä Seijan suunnittelemaa upeaa kylpyhuonetta (Jungle, Double Snow White, Sea Marble ja Wonderland), jotka ammentavat tyyliä muassa muassa viidakosta ja satumaailmasta.

Alex Nurmi K-Raudan osastolla

  • To-pe 12.9.-13.9. klo 12-14 ja 15-17
  • La 14.9. klo 10-12 ja 13-15
  • Su 15.9. klo 12-15

TV:stä tuttu kokki Alex Nurmi kokkaa ja stailaa ruokaa K-Raudan osastolla. Tule katsomaan ja maistelemaan, kun Alex Nurmi kokkaa ruokaa ja antaa vinkkejä. Mukaan saat myös Alexin suunnittelemia reseptejä!

Tule hakemaan osastoltamme ilmaiseksi Cellon Color Sample -maalipurkki!

Sävytämme osastomme maalibaarissa haluamaasi sävyyn Cello sisustusmaali 0,45 l koon testipurkin. Päivän aikana sävytetään yhteensä 250 purkkia. Yksi sävypurkki per asiakas. Saatavilla oleviin Cellon maalisävyihin voit käydä käydä tutustumassa jo etukäteen tästä.

Testaa tapettikuoseja ja maalisävyjä

Voit testata suurelta diginäytöltä, miten eri tapettikuosit sopivat yhteen eri maalisävyjen kanssa. Lähetä lopuksi suosikeistasi muistilista itsellesi.

Ihastele Kaisa Kartelan taidetta

Osastolla maalibaarin vieressä on esillä myös kuvittaja ja graafinen suunnittelija Kaisa Kartelan tekemä näyttävä maalaus. Tule katsomaan!

Tule luomaan oma Moodboard K-Raudan osastolle

Kreetta Järvenpään Kukkiva mieli -moodboard, tutustu!
Tule suunnittelemaan oma moodboard K-Raudan pintamateriaaleista. Kokoa itsellesi inspiroivia sisustuselementtejä ja hahmota omaa sisustustyyliä. Suunnitella voit messujen jokaisena päivänä. Tutustu vaikuttajien luomiin moodboardeihin ja niiden syntytarinoihin.

Osallistu 1000 euron K-lahjakortin arvontaan

Saavu Habitaren osastollemme 7a100 kännykän akku täynnä ja valmiina kuvaamaan K-Raudan osastolla sinua eniten inspiroiva asia. Voit osallistua kuvallasi Instagram-arvontaan ja voittaa 1000 euron arvoisen K-lahjakortin K-ryhmän liikkeisiin!

Hansgrohen PowderRain suihkuesittely osastollamme

Tutustu hellään, pehmeään ja hiljaiseen uuteen silkinpehmeään PowderRain-suihkuun K-Raudan osastolla. Esittely koko messujen ajan. Suihku on rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. Tämä suihkuelämys on koettava itse!

Unidrainin tyylikkäiden lattiakaivojen edustaja osastollamme kertomassa lattiakaivoista

Tule kuulemaan Unidrainin moderneista lattiakaivoista suoraan Unidrainin edustajalta koko messujen ajan. Unidrainin lattiakaivoja on myynnissä K-Raudassa, tutustu ennakkoon.

Katso K-Raudan osaston tuotteet ja messutarjoukset

 Katso messuilla esillä olevien tuotteiden tarkat tiedot sähköisestä tuoteluettelosta. Tutustu myös Habitaren messutarjouksiimme, jotka ovat voimassa kaikissa K-Raudoissa sekä verkkokaupassamme 11.-17.9.2019.

Tervetuloa – Habitaressa nähdään!

Tutustu Habitareen tarkemmin Messukeskuksen sivulla.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 32 Ei 3