Makuuhuoneen sisustus – kaksi eri tyyliä

Huurretut pastellit ja vaalea puu tuovat makuuhuoneeseen levollisen tunnelman. Trendikäs boho-tyyli syntyy puolestaan vahvoista väreistä, joiden sävyt ovat pehmeän murrettuja. Kumpi on sinun valintasi? Tutustu tyyleihin ja katso tuotteet, joilla luot makuuhuoneeseen mieleisesi tyylinmukaisen tunnelman.

Seesteisyyttä tai iloa pastellisävyillä

Yhdistele pumpulisessa pastellityylissä puuterisia maalisävyjä, hempeitä tapettikuoseja ja viimeistele ilme yksityiskohdilla sisustustuotteiden valikoimista. Pastellisävyillä luot makuuhuoneeseen joko rauhallisen tai leikkisän tunnelman. Sävyt sopivat makuuhuoneen lisäksi täydellisesti myös lastenhuoneeseen. Poimi pastellisista sävistä silmääsi eniten miellyttävät ja rakenna kokonaisuus niiden ympärille.

Väriloistoa ja runsautta Boho-tyylillä

Boho eli boheemi sisustustyyli ammentaa vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. Siinä yhdistyvät etninen tyyli yhdessä vintagen ja luonnonläheisten materiaalien ja runsaiden värien kanssa rennoksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi. Kerroksellisuus, kauniit vaatteet ja korut, vanhan elvyttäminen ja jo hieman rapistuneet koriste-esineet tai huonekalut sopivat tyyliin erinomaisesti. Jos rakastat värejä, kirpparilöytöjä ja hulluttelua, niin kokeile sisustaa makuuhuoneesta upean boho-tyylin timantti. Kruunaa kokonaisuus tunnelmallisella valosarjalla. Mitä persoonallisempi, sitä parempi! 

Klikkaa kuvan plus-palluroita nähdäksesi lisätietoja tuotteista.Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0