Suunnittelupalvelu tehostaa remonttiprojektia
Suunnittelupalvelu tehostaa remonttiprojektia

Kun mielessä kangastelee visio kodin remontoinnista, on kunnon suunnittelu paikallaan. Hyvä suunnitelma auttaa pysymään aikataulussa ja pitämään kustannukset kurissa. Yllätysten sattuessa suunnitelma ohjaa työn- ja päätöksentekoa.

K-raudan suunnittelupalvelu helpottaa hahmottamaan kokonaisuutta ja tuotteiden valintaa. Suunnitelman avulla voi varmistua siitä, että valitut materiaalit sopivat yhteen ja toimivat oikein siinä tehtävässä, johon ne on valittu. Laadukkaalla 3D-ohjelmalla tehdystä suunnittelmasta pääsee tarkastelemaan kohdetta useasta eri kuvakulmasta ja tutkimaan, miltä lopputulos todellisuudessa voisi näyttää. Suunnitteluvaiheessa materiaalien vaihtaminen käy vielä helposti klikkaamalla.

Suunnittelupalvelu soveltuu hyvin esimerkiksi erilaisten säilytysjärjestelmien, keittiöiden tai kylpyhuoneiden suunnitteluun. Suunnittelupalvelun tekemät suunnitelmat tehdään aina K-raudan materiaaleilla, mutta halutessasi voit tietysti valita lopulliseen remonttiin juuri haluamasi materiaalit, löytyivätpä ne K-raudan valikoimista tai eivät.

Suunnittelupalvelu toimii seuraavasti:

  • Aluksi tehdään tarvekartoitus remontoitavasta kohteesta: mikä kodin tila, millainen remontti on mielessä, mikä on työn budjetti.
  • Tämän jälkeen sovitaan suunnittelun teosta, kustannuksista ja ajankohdasta.
  • Varsinainen suunnitelma tehdään 3D-ohjelmalla. Asiakkaalle tarjotaan yleensä useampia erilaisia vaihtoehtoja, jotta hän voi halutessaan vertailla niitä toisiinsa ja tehdä muutoksia.
  • Lopuksi asiakas tutustuu suunnitelmaan. Asiakas päättää, haluaako hän toteuttaa suunnitelman. Mikäli toteutus päätetään tehdä, kartoitetaan tarvittavat materiaalit ja sovitaan mahdollisista jatkotöistä ja asennuksista.

Suunnittelupalvelu on käytössä valtaosassa K-raudan myymälöistä.