Teollisuustyyli ihastuttaa
Teollisuustyyli ihastuttaa

Vanhat tehtaat ja rouheat teollisuusmiljööt houkuttelevat nyt sisustajaa. Teollisuustyyli syntyy kuluneista ja rosoisista pinnoista, betonista, laudasta, kivestä ja teräksestä. Harmaan ja valkoisen lisäksi väreissä näkyvät sinisen ja pastellien sävyt.

Katso videolta K-raudan trendiasiantuntija Päivi Laitinen-Slotten vinkit teollisuustyylin luomiseen.

Kun käytössä ei ole aitoa tehdasmiljöötä, voi teollisuustunnelmaa luoda kotiin erilaisilla sisustuselementeillä. Parhaaseen lopputulokseen pääsee, kun suunnitteluun malttaa kuluttaa hetken aikaa. Teollisuustyylin kulmakiviä ovat pelkistetyn selkeät linjat sekä rappauksiltaan rapistuneet seinät, kiviportaikot ja lautalattiat. Väreinä ovat useimmiten valkoinen ja harmaan eri sävyt. Lämpimän puun väriset kalusteet erottuvat tästä ympäristöstä hyvin. Jutun kuvissa teollisuustyyli luodaan helposti tapetoitavilla Eco Mix Metallic -sarjan tapeteilla sekä tarkoin valikoiduilla huomioelementeillä.

Patinoitunutta tunnelmaa voi pehmentää huolellisesti valituilla kalusteilla ja tekstiileillä. Kuparin ja kullan sävyt pääsevät oikeuksiinsa vastaväriensä petroolin ja turkoosin avulla.

Teollisuustyyli on myös huolellisesti valittuja yksityiskohtia ja huomioelementtejä. Tyylikkäät käsin valmistetut esineet pääsevät oikeuksiinsa pelkistetyssä ympäristössä.

Pintojen kuluneisuus ja käsittelemättömyys saa näkyä. Romanttiset pastellisävyt ja kukka-asetelmat pehmentävät rosoista teollisuustyyliä.

Lue lisää Cellon nettisivuilta >